上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲黎玩反轉背脊當王子各女士粗粗地要住先

收藏  |  訂閱
738  6.1k

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-23 11:42 PM 發表 查看引用來源

咁我都知....:smile_27: 但我諗求合格o者, 可唔可以主攻某topic, 我以前會考自修 A-Math, 又無人教, 都用o衣個方法有 "D" :smile_13:
鳴嘩:'):'):')’’,,,,,

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-23 11:44 PM 發表 查看引用來源

今年最後一年, 有冇咁多人陪葬:smile_40:
下年先LAST AR!!:smile_19::smile_19::smile_19:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-23 11:40 PM 發表 查看引用來源
我冇緊張!子係諗到中文吾happy ja!!
咪啦....:smile_38: 諗到英文仲 unhappy 添:smile_27:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-23 11:44 PM 發表 查看引用來源
睇妳仲傷過失戀:smile_40:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-23 11:45 PM 發表 查看引用來源
下年先LAST AR!!:smile_19::smile_19::smile_19:
妳指肥o左再補考定新報先:smile_13:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-23 11:45 PM 發表 查看引用來源

咪啦....:smile_38: 諗到英文仲 unhappy 添:smile_27:
我英文死正常,但身為中國人!連中文都5 pass!!廢物:smile_19:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-23 11:44 PM 發表 查看引用來源
喊完好瞓o的未呀!:smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-23 11:49 PM 發表 查看引用來源

妳指肥o左再補考定新報先:smile_13:
NONONO!!今年的f.4仲係CE班!!

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-4-23 11:49 PM 發表 查看引用來源
我英文死正常,但身為中國人!連中文都5 pass!!廢物:smile_19:
放心啦.... 妳唔係廢物, 要一次過死齊中、英、數, 先要似o者, 何況政府一早幫妳地諗埋回收再用方法:smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-4-23 11:55 PM 發表 查看引用來源

放心啦.... 妳唔係廢物, 要一次過死齊中、英、數, 先要似o者, 何況政府一早幫妳地諗埋回收再用方法:smile_38:
要一次過死齊中、英、數, 先要似o者中曬!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆