上一頁下一頁
發新話題

如果你條女唔俾你搞...........

收藏  |  訂閱
165  8.3k

因為咁分手都係訓街仔黎架嘞:smile_39: :smile_39:

1個月就唔會, 但係如果幾年就會搞下
樓上d 人真係搞笑, 「點會因為呢d 少事而飛佢」, 「最多自己搞店」, 「拍拖剩係搞, 你好極有限」
唔係呀fa!!!!!!!! 樓上班人和尚黎嫁? 女仔想要呞護男ge 就做狗公, 女仔死都唔搞男ge 就做和尚, 你唔係呀fa?
http://www30.188channel.com/view ... p;extra=&page=1
睇埋呢個post 先講:smile_34: :smile_34:

我唔介意和心上人做愛,我會滿足男人要求!

引用:
原帖由 polly_123 於 2009-4-16 10:11 AM 發表 查看引用來源
我唔介意和心上人做愛,我會滿足男人要求!
POLLY姐好大膽:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 lingxxxx 於 2009-4-16 10:12 發表 查看引用來源

POLLY姐好大膽:smile_47: :smile_47:
姐姐唔係好大膽!我愛侉我先致和做發生性行為!

no just let her drunk

引用:
原帖由 polly_123 於 2009-4-16 10:15 AM 發表 查看引用來源

姐姐唔係好大膽!我愛侉我先致和做發生性行為!
有無片睇:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 lingxxxx 於 2009-4-16 10:17 發表 查看引用來源

有無片睇:smile_47: :smile_47:
我暫時沒有時間約佢出來!

引用:
原帖由 polly_123 於 2009-4-16 10:19 AM 發表 查看引用來源

我暫時沒有時間約佢出來!
網戀

引用:
原帖由 lingxxxx 於 2009-4-16 10:20 發表 查看引用來源

網戀
是呀!我岩岩係到識了一個異性朋友!佢肯和我交換手提電話number!我幾欣賞佢!我當佢好朋友!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆