上一頁下一頁
發新話題

CP-5 復活性戰 《紅C夾女差D失手》+《夜審小妖精》已加走光相

收藏  |  訂閱
576  32.9k

有相睇幫手推一野

引用:
原帖由 你好呀9527 於 2009-4-14 12:12 PM 發表 查看引用來源

哦,甘悶既可以轉場姐, 加上間間場都有幾百條女,又點會悶呢, 你唔好甘緊張,我都係問下姐,唔駛甘快落閘放狗既 ^^"
c兄唔好咁勞氣.....好多人玩法唔同....交流下咁啫~~~:smile_40:
下次有機會一齊去玩吖~~!!!

引用:
原帖由 唔酒唔賭點好 於 2009-4-14 12:21 PM 發表 查看引用來源
有相睇幫手推一野
一定有~~~~不過等我出埋下集先~~!!!:smile_30:

多謝師兄報告

引用:
原帖由 ahlosam 於 2009-4-14 12:28 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄報告
我多謝你先真~~!!:smile_40:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-14 12:24 PM 發表

c兄唔好咁勞氣.....好多人玩法唔同....交流下咁啫~~~:smile_40:
下次有機會一齊去玩吖~~!!!
無勞氣,只係奇怪個位ching甘得意姐,又話悶,又唔轉場,但又叫人比d新意,好矛盾下甘,好丫, 未join過團,重睇緊d report,睇下有無機會一齊飲啦,但我三十幾歲,會唔會同你班後生仔唔岩玩呀?我最怕就係一個人join,淨係同條k囡玩,又無人理,甘我不如去sn好過

引用:
原帖由 你好呀9527 於 2009-4-14 12:30 PM 發表 查看引用來源

無勞氣,只係奇怪個位ching甘得意姐,又話悶,又唔轉場,但又叫人比d新意,好矛盾下甘,好丫, 未join過團,重睇緊d report,睇下有無機會一齊飲啦,但我三十幾歲,會唔會同你班後生仔唔岩玩呀?我最怕就係一個人join,淨係同 ...
你同我定...你想玩一定有人陪你玩天光:smile_13:

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-4-14 12:36 PM 發表 查看引用來源

的文...真係勁-    -.....

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-4-14 12:36 PM 發表

有無人識猜財拳呢請問?

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-14 12:25 PM 發表 查看引用來源

一定有~~~~不過等我出埋下集先~~!!!:smile_30:
好. 咁就多推你一推. 相快點來啦!!:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆