上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part6

收藏  |  訂閱
735  7.6k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 12:40 AM 發表 查看引用來源

我都見到:smile_30:
我地會將冰山X開:smile_30:
經濟唔好呀....:smile_42:

我怕你地到時搞我唔掂...要將我劈開咋...:smile_43:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 12:44 AM 發表 查看引用來源

大尾督都要, 但可以食到自己想食既野:smile_13:
而且經濟好多:smile_30:
好呀:smile_38: 我唔識路:smile_13: 妳拖實我:smile_40:
我訓啦,眼訓

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 12:48 AM 發表 查看引用來源

好呀:smile_38: 我唔識路:smile_13: 妳拖實我:smile_40:
我訓啦,眼訓
gdnite~~~

加多個可以嗎男性29尾得唔得呀?:smile_41:
bbq我鍾意呀,加多個呀!:smile_13:

引用:
原帖由 vx787 於 2009-4-13 02:02 AM 發表 查看引用來源
加多個可以嗎男性29尾得唔得呀?:smile_41:
bbq我鍾意呀,加多個呀!:smile_13:
都唔係計禁足,想bbq留意多d入來,就有活動:smile_40:
不過你係想識女朋友:smile_13: 禁要介紹下自己興趣:smile_13:

早晨呀,5點凍醒左,訓唔到禁,起身食出前一丁

找神呀
起身未呀小win:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 00:46 發表 查看引用來源

點解5月,都時d花唔當做咪無晒:smile_13:
禁我捉bulluck同我再去影相先:smile_44:
越少人去越好,多過8個已經迫:smile_13: 幾多人都係一個爐:smile_13: 最好4個禁去:smile_40:
因為個個都要測驗考試, 就到時間已經要5月:smile_13:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-13 00:48 發表 查看引用來源

經濟唔好呀....:smile_42:

我怕你地到時搞我唔掂...要將我劈開咋...:smile_43:
唔會既~:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 00:48 發表 查看引用來源

我訓啦,眼訓
拖實你:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆