上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第三版)

收藏  |  訂閱
764  7.6k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-6 04:29 PM 發表 查看引用來源

唔好咁小氣…:smile_45: :smile_45: :smile_30:
哈哈,又唔關事我事架,不過幫我MARK定怕自已唔岩就唔好啦

好可憐, 有野食, 但冇時間食:smile_39:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-6 04:31 PM 發表 查看引用來源

哈哈,又唔關事我事架,不過幫我MARK定怕自已唔岩就唔好啦
咁又係…反正你自已黎mark…我都會搵位入foc你條女…:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-4-6 04:35 PM 發表 查看引用來源
好可憐, 有野食, 但冇時間食:smile_39:
意思係食咩先:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-6 04:37 PM 發表 查看引用來源

咁又係…反正你自已黎mark…我都會搵位入foc你條女…:smile_03: :smile_03: :smile_03:
咁我就MARK件富豪之光啦,R都好LIKE佢架

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-6 04:38 PM 發表 查看引用來源

食海鮮:smile_44:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-6 04:38 PM 發表 查看引用來源

你知唔知盧山酒店係邊同點去架?

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-6 04:40 PM 發表

邊件? 盧山酒店係深圳

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-6 04:40 PM 發表 查看引用來源

邊個係有錢佬之光呀…:smile_41: 又有段故架…:smile_41:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-4-6 04:43 PM 發表 查看引用來源

邊件? 盧山酒店係深圳
金絲眼妹妹,HOMOONMOON一定唔放過佢架:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆