上一頁下一頁
發新話題

誠徵可愛女生做女性朋友(part 5)

收藏  |  訂閱
1.5k  36.6k

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-8 19:06 發表 查看引用來源

但我不鍾意蒲:smile_13:
哈哈....咁好好喎.:smile_40:
反而我公司d同事個個收工都唔願返屋企. 日日留到公司三更半先肯走.(但又唔覺真係多野做得咁利害).
一係放工就去浦...:smile_42:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-8 19:07 發表 查看引用來源

我都唔知喎:smile_27:
oh...你....好少睇戲?:smile_41:

引用:
原帖由 藍點 於 2009-4-9 01:18 AM 發表 查看引用來源

oh...你....好少睇戲?:smile_41:
無人陪...睇碟多...:smile_27:

引用:
原帖由 藍點 於 2009-4-9 01:17 AM 發表 查看引用來源

哈哈....咁好好喎.:smile_40:
反而我公司d同事個個收工都唔願返屋企. 日日留到公司三更半先肯走.(但又唔覺真係多野做得咁利害).
一係放工就去浦...:smile_42:
各有各好....留係公司有ot錢又真係無咩所謂喎:smile_38:

加油努力..
你會搵到既..
做fd行下街呀果d搵我啦..
我好中意玩架..
靜d既動態既都ok^^

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-9 03:35 發表 查看引用來源

無人陪...睇碟多...:smile_27:
um.....反而我一個人都會入戲院睇戲...(如果套戲吸引既話)

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-9 03:36 發表 查看引用來源

各有各好....留係公司有ot錢又真係無咩所謂喎:smile_38:
可惜係無OT錢呢:smile_45: .

引用:
原帖由 藍點 於 2009-4-9 09:30 AM 發表 查看引用來源

可惜係無OT錢呢:smile_45: .
無錢一定唔留...除非係佢地工作能力有問題先要ot:smile_22:

引用:
原帖由 藍點 於 2009-4-9 09:30 AM 發表 查看引用來源

um.....反而我一個人都會入戲院睇戲...(如果套戲吸引既話)
越少咁做:smile_13:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-9 10:14 發表 查看引用來源

無錢一定唔留...除非係佢地工作能力有問題先要ot:smile_22:
呢個問題,我都諗左好耐,其實如果佢地少D食煙, 少D傾閒計...應該最遲9點可以放工.
但佢地係凌晨12點或3點先放工.:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆