上一頁下一頁
發新話題

CP 識飲識食

收藏  |  訂閱
169  8.2k

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-18 22:43 發表 查看引用來源
喂...咁咪又要我摷返晒出多次囉:smile_45:
應酬吓咪算囉....出得多又俾人串扮大佬呀....

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-18 22:44 發表 查看引用來源

你呀...快D話我知天晚有邊樹又平又正嘅食店..三個人:smile_38:

多謝ching提供

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-18 10:44 PM 發表 查看引用來源

好好地講去邊到吃好野, 又要寸人扮大佬........幾無奈:smile_13:

都想講下,比人寸果啲師兄其實都自暴其短....有新人分享下,寫錯野,寫漏野就在所難免.係話人作故仔之前都用下自已個腦分析下.

問清楚啲,原來係攞返幾個月前啲料來寸新人.我仲記得"不机"師兄講過,CP基本上係個個月都有變化(大概咁既意思,有錯請指正).

其實,大佬係唔需要扮,你真係有料到就自然會受人尊重,你講乜都有人會應同.唔係人地有少少錯漏就插人,咁你叫人點尊重你呀?大佬.你話係唔係?

講返吃野啦.

師兄,除咗間要吃3個鐘既法國餐之外,仲有無好吃既西餐? ( 伯頓都ok, 但好一般)或者燒烤(唔係路邊個啲)唔該.

引用:
原帖由 大戶打手係狗 於 2009-3-18 10:16 PM 發表 查看引用來源
仲有想問"匯龍居"喺邊?? 近唔近匯美?
正確位置係新世紀再落一个街口,常平文化廣場路口向華泰那邊方向前望,見到屋頂放左個匯龍居招牌,招牌再行前100米就是.

引用:
原帖由 千年老二 於 2009-3-18 03:33 PM 發表 查看引用來源

我都唔知原來CP有六千館.........

師兄,有無詳細地址呢?:smile_41:
坐大巴上來,天虹落車向後望200米就見到啦,黃色招牌.

引用:
原帖由 nissi 於 2009-3-19 10:48 AM 發表

好好地講去邊到吃好野, 又要寸人扮大佬........幾無奈:smile_13:

都想講下,比人寸果啲師兄其實都自暴其短....有新人分享下,寫錯野,寫漏野就在所難免.係話人作故仔之前都用下自已個腦分析下.
...
好似有人講過, 奧x旋轉餐廳, 又係食過view..野又係一般...再唔係就會華食自助餐 8x /位

燒烤檔我首選好運後面果間阿良....正

引用:
原帖由 nissi 於 2009-3-18 05:31 PM 發表
麗景...淨係記得佢啲自動麻雀機.同埋, 出大門口轉左檔燒烤. 耐唔時有個靚靚老闆坐鎮, 仲著到鬼咁sexy.:smile_47:
個個係紅c返工既囡囡黎架, 檔燒烤佢屋企人開既,有時收工就返幫手架啦...呵呵

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-19 11:57 AM 發表 查看引用來源

好似有人講過, 奧x旋轉餐廳, 又係食過view..野又係一般...再唔係就會華食自助餐 8x /位

燒烤檔我首選好運後面果間阿良....正
會華自助餐咁底食 8X/位
多唔多野食 有冇話邊斷時間先係8X
唔該師兄:smile_13:

天鵝湖麗景裡面一間由前香港水車屋師父打理的餐廳

有冇人知間鋪頭叫咩名? 貴唔貴?
THX

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆