上一頁下一頁
發新話題

係sex shop嘅艷遇 (update the ending 21/3-12:45)

收藏  |  訂閱
574  103.1k

引用:
原帖由 heaethan 於 2009-3-16 05:28 PM 發表 查看引用來源

嗚嗚.... 唔采我既
你有叫我咩..........sorry miss咗你tim

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 05:19 PM 發表 查看引用來源

作你個死呀....衰g....我都冇做...點幫你買呀
唔幫我買都陪我去揀番幾樣等我知道咩款式牌子係最利害丫嘛

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 05:24 PM 發表 查看引用來源

頂~~打咗好耐架....唔制呀 ~~~ :') :')
再打過囉.....最多我幫你埋尾啦..(加D個人意見先):smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-16 05:29 PM 發表 查看引用來源

叫入面D姐姐同你試好過啦........呀G

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 05:17 PM 發表 查看引用來源

dayday好呀 ~~ 又見到你啦
玩具少女 ~~

祝你 day day  都 happy & sweet 啦  :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 05:21 PM 發表 查看引用來源

你都幾識嘆喎...搵到幾個咁多呀~~~
你一定都係靚仔黎啦 ~~ 呵呵:smile_47:
一d都唔靚仔,唔好胡思亂想

我都建議我d好對手搵多幾個架,大家都有個伴係身,d時間好難夾,預多幾個,保証要食果時有得食嘛:smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 05:28 PM 發表 查看引用來源

多謝先...
咁又唔使幫手, 你地要遲d先有得睇下場啫~~:smile_35:
等等......只好等到...:smile_38: 妳返屋企再打

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-16 05:29 PM 發表 查看引用來源

你上次去又唔叫我陪你....係到講嘢~~

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-3-16 05:30 PM 發表 查看引用來源
再打過囉.....最多我幫你埋尾啦..(加D個人意見先):smile_47: :smile_47:
使鬼你埋呀 ~~

引用:
原帖由 wcday 於 2009-3-16 05:31 PM 發表

玩具少女 ~~

祝你 day day  都 happy & sweet 啦  :smile_30: :smile_30: :smile_30:  
重少女~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆