上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....part 1-2- 3 加多濟向西食雞包仔!

收藏  |  訂閱
305  9.8k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 06:07 PM 發表 查看引用來源
而家個頭暈暈地,要今晚清醒D先寫啦,每當夜蘭人靜時,我寫作靈感特別順暢!:smile_30:
咁...等你呀...:smile_04:

引用:
原帖由 sunroytorres 於 2009-3-2 06:09 PM 發表 查看引用來源

你重有2 parts 未報告 , 你先出喇?

我學緊點開POST , 等等喇!!!
響度扮新人...:smile_29:

引用:
原帖由 愛國豪 於 2009-3-2 07:45 PM 發表 查看引用來源
反佐來,得記得食飯桌上幾位ching面, 都唔記得的名啦. 得知道團長同埋CP5. 多謝CP5兄鼓勵我上去.

新上去,唔知點玩,希望下次多點師兄指教.
叫雞都要人鼓勵o架...:smile_03:

好似好好玩咁wo~!!! 等睇part2 :smile_04:  加油

引用:
原帖由 愛國豪 於 2009-3-2 08:33 PM 發表 查看引用來源
去鍛鍊下身體先, 條女哇我o既身體如果係女人, 會吸引晒的男人. 其實唔止一條女同我講這翻話了.

其實我覺得我身形都唔錯o既, 瘦佐小小嘖. 等我操翻好個身體先.

一陣間翻來再包廖.
點鍛鍊?插沙??:smile_13: 鐵j功.......

回覆 1# 的帖子

thanks   thanks

支持加期待代續
聽講28/2嗰日花都有團50几人,1團20几人好墟冚

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 08:20 AM 發表 查看引用來源
又系包膠時間……………………!

PART 1

今次撒旦魔鬼回歸,竟然吸引到成30人報團,都可算空前成功,都有賴團友們的參與!
今次超多新人下海,難聽講句,就系我出賣人地的第一次,希望你地家人會原諒我!
因 ...
團長回塘,點會唔多人join先得架
勁啦你就,又小美人,真係羨慕你有飯盒
我想搵個都搵唔倒,好慘呀團長:smile_46:

引用:
原帖由 冇腳海鷗 於 2009-3-2 02:40 PM 發表 查看引用來源
咁耐都唔知小美人係點樣.........只見過小妖精
我二個都未見過,唔知咩樣:smile_24:

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-3-2 09:44 PM 發表

我二個都未見過,唔知咩樣:smile_24:
QQ地可愛小女人一個~~!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆