上一頁下一頁
發新話題

新手肥妹徵32歲以上男仕做情人,知己

收藏  |  訂閱
420  3.9k

引用:
原帖由 豬8戒 於 2009-2-16 04:11 PM 發表 查看引用來源
呵呵,,,打者愛也,得閒唔該打多幾下:smile_30:
你年紀都大啦
有咩事我唔負責架

引用:
原帖由 包包豬 於 2009-2-16 04:11 PM 發表 查看引用來源

我怕你頂唔住喎
加埋我.............佢死緊

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-2-16 16:10 發表 查看引用來源
3個肥妹加一個8戒豬
夠腳 la.................開檯 la :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_30:
卡卡卡~~~~洗牌時8隻豬手遮哂個𦭵面,:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-2-16 04:12 PM 發表 查看引用來源
佢一定死緊丫:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-2-16 16:12 發表 查看引用來源
幻想緊個畫面,,:smile_30: 應該都好震撼:smile_30:

我要:smile_43: 陣先...............
夜 d 再見:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 豬8戒 於 2009-2-16 04:14 PM 發表 查看引用來源
幻想緊個畫面,,:smile_30: 應該都好震撼:smile_30:
我留比kk豬啦
我去搵第2個比我壓

引用:
原帖由 包包豬 於 2009-2-16 16:11 發表 查看引用來源

你年紀都大啦
有咩事我唔負責架
我無叫妳負責任喎,,,不過妳都唔好叫我負責任下..

引用:
原帖由 包包豬 於 2009-2-16 16:15 發表 查看引用來源

我留比kk豬啦
我去搵第2個比我壓
唔駛讓啦,,,,一個係上半身一個係下半身咪得囉:smile_47:

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-2-16 16:14 發表 查看引用來源
我要:smile_43: 陣先...............
夜 d 再見:smile_15: :smile_15:
又:smile_43: @$^%$%*&$#!@!~@!$%#%%#$%@#$@^&

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆