上一頁下一頁
發新話題

type-r929有錢佬K團前中後記

收藏  |  訂閱
284  6.5k

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-11 05:12 PM 發表 查看引用來源

係 cp 搵 k 女好玩在唔返到房都估佢唔到開邊範同有溝女 feel 麻, 同去 sn 你兩回事.
下次你可以叫 frankie 帶你去啦, 我假期完o左o架啦,  :smile_39:
你估佢好得你好多咩
佢都係監犯2號

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-11 09:33 PM 發表 查看引用來源
YQ SN収費如何??
好似幾好玩咁   
450,550,650

包過夜房錢

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-11 02:36 PM 發表
為o左安排好友type-r929的有錢佬K團, 2月5日一收工小弟就即時趕上CP,八點到達cp, 先回家放下行李後便約好type-r929在有錢佬餐廳食晚飯了. 當時type-r929點了一個咖哩乜鬼飯,我就點了一個茄蛋飯, 點好就到然等上菜啦, ...
thanks for your share with !!!

Thx  report....

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-2-12 04:33 AM 發表 查看引用來源

450,550,650

包過夜房錢
価銭OK喎      

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-2-12 04:27 AM 發表 查看引用來源

真係好長.......
睇左15min
都無咩要補充,只有講一句辛苦你打字
我就講左我好懶,唔會打咁多字啦
我打o左幾個鐘, 好甘

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-2-12 04:31 AM 發表 查看引用來源

你估佢好得你好多咩
佢都係監犯2號
咁我又唔知喎, 你同佢相處耐 d, 知佢多 d  o野

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-11 06:02 PM 發表 查看引用來源

都唔夠你幅相條女正!
自己同FD組團同可以搵 type-r929喎, 4個人以上佢都可以幫你安排一個人 450 包 k 包房.
條女是台灣妹.化左妝幾正:smile_40: 給張冇化妝的相:smile_35:
自己同FD打算3-4人行,中元街由頭到尾團, SN過夜,但K場未有心水,有冇好介紹:smile_13:

引用:
原帖由 seanlai 於 2009-2-12 09:26 AM 發表 查看引用來源

條女是台灣妹.化左妝幾正:smile_40: 給張冇化妝的相:smile_35:
自己同FD打算3-4人行,中元街由頭到尾團, SN過夜,但K場未有心水,有冇好介紹:smile_13:
中元街又頭到尾o既就唔可以去有錢佬了.  可以考慮紅 C K, 美登登 sn 或一條龍紅 c K+sn

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-12 09:30 AM 發表 查看引用來源

中元街又頭到尾o既就唔可以去有錢佬了.  可以考慮紅 C K, 美登登 sn 或一條龍紅 c K+sn
多謝C兄 但紅 C K我唔識人:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆