上一頁下一頁
發新話題

囡囡失咗蹤...

收藏  |  訂閱
193  10.9k

你做得佢老豆啦!對你真心咩。你連小小錢都唔過佢手,佢點會再找你呀!老襯。
你又想玩O靚妹!又要比唔起錢。算把啦!:smile_45:

因為佢現在在他的男朋友清單中選擇緊邊條似水魚, 唔怕啦過多幾日如果你可以收到佢的sms, 就說明了你已經成為他的目標了. 如果收唔到佢sms, 就上岸休息一下. 先止找果條船黎玩沉船囉....:smile_34: :smile_34: :smile_34:

因為佢要800蚊你吾俾佢,忘記他!

因為佢無錢還8百蚊, 俾人賣左去中東

引用:
原帖由 新兵 於 2009-2-6 03:23 AM 發表 查看引用來源
CHING, 你咁鐘意佢咪畀八舊佢, 然后JUST佢一濟LAW, 你都無答我, 你食過佢未AR?
未食到, 原本第一次應該食左, 因為係sn識佢架, 但個日太累, 做唔到囉:smile_35:

引用:
原帖由 wine1100 於 2009-2-6 01:38 PM 發表 查看引用來源
師兄,

你不要失望, 如果你有利用價值,
她們一定會自動找你,
說真的很少女會你是真心的.

大陸妹最會作故事的, 我都不知被騙多少次.
由幾百到幾千到幾萬, 我都被騙過.
其實你就算是助養者, 她都可以出賣你 ...
wine師兄所言什是, 多謝意見:smile_35:

引用:
原帖由 tinnytml 於 2009-2-6 02:20 PM 發表 查看引用來源
50蚊都慳返啦,根本你有10萬元月薪都無用,因為佢知道你唔會隨便俾佢....
咁又係喎, 就算我有都未必會比, 所以我諗我都係沈極有限:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2009-2-6 03:24 PM 發表 查看引用來源
過年前有件湖北靚女(之前做酒吧陪酒)無聯絡一段時間,突然蒲頭問我幫佢二千按金做珠宝店員,出來見面後俾左800大元佢,最後果晚陪左我一晚(好食!)之後又失蹤左. 我就當包女遇夜.係大陸係$字行先,見怪不怪.:smile_30:
咁師兄都有數圍, 當係老總夾女過夜囉:smile_44: :smile_44: :smile_44: , 想問上面啲夜埸囡囡係咪成日玩失蹤架:smile_41: :smile_41: :smile_41:

一般情况,現在比人包左,沒有開電話,遲啲可能再會call你

引用:
原帖由 中國通 於 2009-2-5 09:58 PM 發表 查看引用來源

這才是好嗎..有民有路
點解你會幫佢講說話

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆