上一頁下一頁
發新話題

好鍾意口交...

收藏  |  訂閱
134  20.8k

引用:
原帖由 horhui2 於 2009-2-13 02:16 PM 發表 查看引用來源
買d維他命比死佬保保先,可能佢工作壓力大掛,30幾歲好似d40幾歲咁,1個月都無4次,有時摸左一陣就訓著,咁都得.
買d維他命比保保先,可能佢工作壓力大28幾歲好似d50幾歲咁,1個月都無1次,摸摸就訓左.....:smile_27:

i like help my bf blow job too~but doesnt allow him口爆!

引用:
原帖由 33豬 於 2009-2-13 02:22 PM 發表 查看引用來源
i like help my bf blow job too~but doesnt allow him口爆!
Then your bf must love you very much la.....So envy......:smile_30:

引用:
原帖由 horhui2 於 2009-2-13 02:16 PM 發表 查看引用來源
買d維他命比死佬保保先,可能佢工作壓力大掛,30幾歲好似d40幾歲咁,1個月都無4次,有時摸左一陣就訓著,咁都得.
你會唔會用口鍚醒佢呀??我覺得咁樣好正架喎!!

so good luck man~

引用:
原帖由 Lucifer_rach 於 2009-2-13 03:10 PM 發表 查看引用來源
so good luck man~
Good luck個ar??:smile_27:

你冇掂佢妹妹??????
不過最估唔到..係佢話當我大力按住佢個頭時...佢都有鱓高潮的感覺呢!!!!

射精就是要口內爆發才舒服啊!

引用:
原帖由 rift_b 於 2009-2-13 02:52 PM 發表 查看引用來源

你會唔會用口鍚醒佢呀??我覺得咁樣好正架喎!!
我試過啦,佢初時照訓,過幾分鐘佢發現左我口口緊就拉返我上黎,叫我訓覺,佢一時時架.

引用:
原帖由 arming6700 於 2009-2-13 02:19 PM 發表 查看引用來源

甘我都要買d維他命比個死婆保保先,可能佢工作壓力大28幾歲好似d50幾歲咁,1個月都無1次,摸摸都吾卑就訓左.....:smile_27:  
你老婆係咪唔like 溫柔呀,其實女人有時都鐘意粗暴d架,影得自己個男人man d 嘛,試試佢.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆