上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 278

收藏  |  訂閱
485  3.2k

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-23 09:38 PM 發表 查看引用來源

有關ga~~我個名係讀 標
原來有呢個功能~~妳個fd講得岩~
bill<<唔係甘串咩

你偷笑咩 一時醒唔起之嘛

引用:
原帖由 JeanReno 於 23-1-2009 21:36 發表 查看引用來源
六合彩 4條 中左一個no. only
有無搞錯阿~~~~~~~
六合彩好難中.睇開d啦~~
我買左好耐都舞中添啦~

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-23 09:54 PM 發表 查看引用來源

六合彩好難中.睇開d啦~~
我買左好耐都舞中添啦~
再睇開變"射厘"眼啦
我又唔係貪心...我想最少中20蚊之嘛

引用:
原帖由 JeanReno 於 23-1-2009 21:50 發表 查看引用來源

bill
~非也!非也!
非此 Bill,乃此Biu,:smile_35:
我唔想做電話費單,水費單,or 電費單~~
我係Biu,係MS word ge功能入面都幾有呢個字母,   BIU ,記唔記得阿?
依家醒吾醒起ㄚ?:smile_46:

引用:
原帖由 JeanReno 於 23-1-2009 21:58 發表 查看引用來源

再睇開變"射厘"眼啦
我又唔係貪心...我想最少中20蚊之嘛
甘唔好睇啦~~拎番20蚊都補唔番~~
   我好了解你想中安慰ge心情~
因為我想左好多次~~贏唔到都唔好輸~~
甘唸好天真~

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-23 10:03 PM 發表 查看引用來源

~非也!非也!
非此 Bill,乃此Biu,:smile_35:
我唔想做電話費單,水費單,or 電費單~~
我係Biu,係MS word ge功能入面都幾有呢個字母,   BIU ,記唔記得阿?
依家醒吾醒起ㄚ?:smile_46:
完全醒唔起 我只係知道咩叫...

kill bill:smile_46:
你今日俾人kill左未阿

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-23 10:09 PM 發表 查看引用來源

甘唔好睇啦~~拎番20蚊都補唔番~~
   我好了解你想中安慰ge心情~
因為我想左好多次~~贏唔到都唔好輸~~
甘唸好天真~
係...其實我同自己講過
唔好再拎d錢去捐做草皮
但係...每次見到金額去到好高
又會好忍唔住去買20蚊...
然後祈求自己衰極都中20蚊...
然後...係開彩之時
我就!@#$%^%^&&@#$@%^$#@%$@%$#^

引用:
原帖由 JeanReno 於 23-1-2009 22:18 發表 查看引用來源

完全醒唔起 我只係知道咩叫...

kill bill:smile_46:
你今日俾人kill左未阿
又醒吾起~ 開個ms word 睇下:smile_46:
今日未~~:smile_03:
   妳kill我唔到:smile_04:

引用:
原帖由 JeanReno 於 23-1-2009 22:19 發表 查看引用來源

係...其實我同自己講過
唔好再拎d錢去捐做草皮
但係...每次見到金額去到好高
又會好忍唔住去買20蚊...
然後祈求自己衰極都中20蚊...
然後...係開彩之時
我就!@#$%^%^&&@#$@%^$#@%$@%$#^
放心~~妳暫時都好正常~~好多人2都係甘~~:smile_03:
輸左就算,睇開d啦~:smile_15:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-23 10:28 PM 發表 查看引用來源

又醒吾起~ 開個ms word 睇下:smile_46:
今日未~~:smile_03:
   妳kill我唔到:smile_04:
我屋企無ms word架

搵包包 殺死人既眼神kill你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆