上一頁下一頁
發新話題

好想係到識到朋友..

收藏  |  訂閱
338  4.1k

有就pm我呀..

引用:
原帖由 feebenomic 於 2009-1-19 11:21 PM 發表 查看引用來源
有就pm我呀..
妳唔夠分pm喎

回覆 121# 的帖子

妳都唔比人PM妳

我今年30男,工作圈子細 , ,加上自己慢熱的性格, 身邊都無咩朋友 , 交個朋友吧 , 得閒吹吓水都好

Hello!
I'm male with 30.
Living in USA now and working as computer assistant.
If you don't mind, feel free to pm me.
Thanks!

i am back

引用:
原帖由 PolyGram 於 2009-1-20 03:58 AM 發表 查看引用來源
Hello!
I'm male with 30.
Living in USA now and working as computer assistant.
If you don't mind, feel free to pm me.
Thanks!
of course i dont mind..but my english is not good...:smile_35:

引用:
原帖由 simonshum2004 於 2009-1-20 01:59 AM 發表 查看引用來源
我今年30男,工作圈子細 , ,加上自己慢熱的性格, 身邊都無咩朋友 , 交個朋友吧 , 得閒吹吓水都好
你好 simon

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-18 11:53 PM 發表 查看引用來源
我今年30..女...唔知係咪因為我工作太忙..我發我身邊真係無咩朋友..:smile_39:
其實我個人係好開朗架....係就係比較慢熱啲..但自問唔係難相處囉..
我工作圈子好細..所以睇吓會唔會有緣遇到啱 ...
做咩要改個咁灰既名呀:smile_41:

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-1-19 12:46 AM 發表 查看引用來源

咸濕分兩種.....
(一) 對很多女性都有性要求
(二)只對自己心儀的先有

我係二
又好似好有道理咁 ~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆