上一頁下一頁
發新話題

............................

收藏  |  訂閱
159  12.6k

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-1-17 01:36 PM 發表 查看引用來源

SN ar, 張相o個度咪就係飲野o個度囉...明唔明?:smile_04: :smile_04:
唔明  即係邊度呀  
等下次我都帶隻雞去威下嘛

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-1-17 01:38 PM 發表 查看引用來源
唔明  即係邊度呀  
等下次我都帶隻雞去威下嘛
唔好成日剩係返大6叫G, 得閒去多o的地方...
張相o個location明顯到咁你都唔知, 我真係幫你唔到嘞~:smile_39:

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-1-17 01:45 PM 發表 查看引用來源

張相o個location明顯到咁你都唔知, 我真係幫你唔到嘞~:smile_39:
:smile_27: :smile_27: 咪叫你指教囉  高人
你張相咁大張   點睇呀:smile_41: :smile_41:     返大陸唔叫雞返去托咩  唔通行街呀???  行我到係香港行啦
我大陸都無朋友  點似你姐....d靚女又霖你  :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-1-17 01:45 PM 發表 查看引用來源

同埋隻相只係證明係條女去過  
問你又唔答  定答唔出呀:smile_41: :smile_41:   唔怪得上個post你俾人插囉

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-1-17 01:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_27: :smile_27: 咪叫你指教囉  高人
你張相咁大張   點睇呀:smile_41: :smile_41:     返大陸唔叫雞返去托咩  唔通行街呀???  行我到係香港行啦
我大陸都無朋友  點似你姐....d靚女又霖你  :smile_30: :smile_30:
做完nba你果然得閒好多
睇你寫d野就知你無朋友啦:smile_30:

條女好似好靚咁WOR
師兄有冇下文呀

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-1-17 01:55 PM 發表 查看引用來源

做完nba你果然得閒好多
睇你寫d野就知你無朋友啦:smile_30:
重打緊  第四節係多d暫停架喇  
重未答到既   我真係想知喎   我真係想帶d腫去威下架:smile_35:

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-1-17 01:50 PM 發表 查看引用來源
同埋隻相只係證明係條女去過  
問你又唔答  定答唔出呀:smile_41: :smile_41:   唔怪得上個post你俾人插囉
仲細呀, 出黎玩~玩合照!!!
答就一定唔會直接答你, 我內文已經寫得好明顯. 唔明既話你就真係要自我檢討嘞~

引用:
原帖由 kingsleung 於 2009-1-17 01:58 PM 發表 查看引用來源

條女好似好靚咁WOR
師兄有冇下文呀
sorry, 係冇下文~

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-1-17 01:58 PM 發表 查看引用來源
重打緊  第四節係多d暫停架喇  
重未答到既   我真係想知喎   我真係想帶d腫去威下架:smile_35:
真係想知ma, PM左你~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆