上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【171】

收藏  |  訂閱
737  5.5k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-10 03:13 PM 發表 查看引用來源

係呀!!!!!!!!!!!!!!!
咁咪好 cute...我鐘意

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-10 03:14 PM 發表 查看引用來源

我都冇朋友仔 點揾人幫..

比錢人叫專業d人幫得嗎?

interest係訓覺咋...
:smile_46: 有$$$咪乜都得...我頭先想講呢個 point ar :smile_46: 咁訓覺咪好豬服呵

傾緊咩

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-10 03:40 PM 發表 查看引用來源
傾緊咩
:smile_13: 都係平常嘢呀...妳去咗邊呀 :smile_13:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-10 03:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_46: 有$$$咪乜都得...我頭先想講呢個 point ar :smile_46: 咁訓覺咪好豬服呵
係咪 架 ?

咁如果有個豬扒比一百萬比你叫你同佢玩sm..你肯唔肯 ?

係架 好豬服架 !

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-10 03:47 PM 發表 查看引用來源

係咪 架 ?

咁如果有個豬扒比一百萬比你叫你同佢玩sm..你肯唔肯 ?

係架 好豬服架 !
:smile_46: 有豬扒比一百萬我咁好...但唔可以似夏惠ee同慕蓮妹妹 wo :smile_46: 都得

咁如果問你有女仔同你訓..係咪仲豬服架 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-10 03:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 都係平常嘢呀...妳去咗邊呀 :smile_13:
執吓屋甘囉

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-10 03:57 PM 發表 查看引用來源
執吓屋甘囉
:smile_13: 咁間屋係咪好耐無執過呀 :smile_13:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-10 03:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_46: 有豬扒比一百萬我咁好...但唔可以似夏惠ee同慕蓮妹妹 wo :smile_46: 都得

咁如果問你有女仔同你訓..係咪仲豬服架 :smile_47::smile_47:
咁如果夏威夷 同 冇錬妹妹 話比到一千萬呢 ?

係..最好係e cup baby!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-1-10 03:59 PM 發表 查看引用來源

咁如果夏威夷 同 冇錬妹妹 話比到一千萬呢 ?

係..最好係e cup baby!
:smile_46: 一樣會去...你都係呵 :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆