上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part429)

收藏  |  訂閱
737  7.4k

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-1-7 11:22 AM 發表 查看引用來源

我同妳一樣姐,
我同你真係岩GA 姐...HEA 住做

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-1-7 11:22 AM 發表 查看引用來源

講住啲先囉 :smile_46:
:smile_13: 要遲d先 la...未急得既 :smile_13:

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2009-1-7 11:23 AM 發表 查看引用來源

膠到唔膠....攪到我E+ 冇哂反應LU....:')
上網的野, 邊有得介定 ka

過左去就算 la :smile_42:

引用:
原帖由 armic 於 2009-1-7 11:22 AM 發表

我唔係剩係去一個post架~你唔歡迎我嗎:')

.....咁我走好嗎.....
你比左買路錢未先:smile_38:
比左就得:smile_30:

引用:
原帖由 nick` 於 2009-1-7 11:24 AM 發表 查看引用來源

我等震去開post呀:smile_30:
徵22-26做我煮飯婆:smile_38: :smile_30:
你叫多D女女黎呀
我 over age tim :smile_39:  sorry, 入吾倒黎你度 :smile_39:

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2009-1-7 11:26 發表 查看引用來源

我同你真係岩GA 姐...HEA 住做
無錯.

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-7 11:22 AM 發表 查看引用來源

:smile_44: 所以咪好快冇反應啊 :smile_44:
OH MY GOD...我介紹個泌尿科比你啊

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2009-1-7 11:24 AM 發表 查看引用來源

唔講得笑邊好玩啊..做人最緊要開心....
唔玩得唔好玩
:smile_13: 妳都識講''做人最緊要開心''...咁咪入返去玩呵 :smile_13:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-1-7 11:23 AM 發表 查看引用來源

其實我吾知之前發生 mei 樹 :smile_13:

典都好, "上網吹水唶, 吾洗咁認真wor"

大家有傾有講, 開心唶:smile_13:
岩, 一向都覺得MAY 姐好有POWERFUL,
我慕名而入

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-1-7 11:01 AM 發表 查看引用來源

而家好耐sin 爆倒post ka la :smile_13:
係ar~差一年就差一年ga la~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆