上一頁下一頁
發新話題

CP花刀住四星魚信團....日日出發自由行...3人成團!

收藏  |  訂閱
168  6.8k

引用:
原帖由 nissi 於 2009-1-12 09:45 AM 發表 查看引用來源
又係x信? 奉勸各界人事真係幾平都唔好去, 真係喺打靶場隔離, 全cp人都知.

不過, 如果你唔介意, 又有乜所謂?
引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-12 03:03 PM 發表 查看引用來源
而家系新時代,咁迷信?我住左好多次,都好好訓,除非你作賊心虛啦!行得正企得正,怕乜?:smile_30:
冇錯...驚乜...:smile_34:

我地係炮兵,點會驚呀????

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-12 03:15 PM 發表 查看引用來源
我地係炮兵,點會驚呀????
一晚響幾炮呀...:smile_34: ...呯...呯...呯...呯...呯...呯...呯...呯...:smile_04:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-12 03:49 PM 發表 查看引用來源

一晚響幾炮呀...:smile_34: ...呯...呯...呯...呯...呯...呯...呯...呯...:smile_04:
計埋我地果團,X信一晚分分鐘都有幾十人......:smile_40:

回覆 124# 的帖子

係囉, k你就幾十人, 返到房咪得你同你條女, 仲分分鐘有一堆"野"望著你地兩個做. 新唔新代唔係問題, 啲野話之你穿梭機時代咪一樣有. 仲要响幾砲, 仲唔引到啲要吸元陽精氣既來........

引用:
原帖由 nissi 於 2009-1-12 06:09 PM 發表 查看引用來源
係囉, k你就幾十人, 返到房咪得你同你條女, 仲分分鐘有一堆"野"望著你地兩個做. 新唔新代唔係問題, 啲野話之你穿梭機時代咪一樣有. 仲要响幾砲, 仲唔引到啲要吸元陽精氣既來........
白痴仔,更恐佈嘅旅館我一個人都住過啦,咪又係一熄燈就訓到大天光.......行得正企得正怕咩呀? 你咁驚見鬼夜晚唔好出街吖~~!!!
呢個係成人版呀,你估係靈異版呀???  嚇鬼咩???
魚信我又訓得好安樂,仲訓得好冧~~!! 吹咩~~!!!:smile_03:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-12 10:14 PM 發表 查看引用來源

白痴仔,更恐佈嘅旅館我一個人都住過啦,咪又係一熄燈就訓到大天光.......行得正企得正怕咩呀? 你咁驚見鬼夜晚唔好出街吖~~!!!
呢個係成人版呀,你估係靈異版呀???  嚇鬼咩???
魚信我又訓得好安樂 ...
唔駛同佢操,講埋D無謂野!:smile_13:

引用:
原帖由 nissi 於 2009-1-12 09:45 AM 發表 查看引用來源
又係x信? 奉勸各界人事真係幾平都唔好去, 真係喺打靶場隔離, 全cp人都知.

不過, 如果你唔介意, 又有乜所謂?
師兄快d打去恐怖在線分享下你既靈異個案啦:smile_30:

引用:
原帖由 nissi 於 2009-1-12 06:09 PM 發表 查看引用來源
咁...咪嚟多幾炮囉...:smile_30:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2009-1-12 10:32 PM 發表 查看引用來源
師兄快d打去恐怖在線分享下你既靈異個案啦:smile_30:
恐怖在線...仲有咩...唔係收左皮咩...:smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆