上一頁下一頁
發新話題

歡場真愛?

收藏  |  訂閱
174  9.8k

引用:
原帖由 扑野扑到拍拍聲 於 2008-12-30 10:48 AM 發表 查看引用來源
因為你係嫖客!
條女一見到你,就想返起以往做雞時,
果D冇尊嚴冇人格的日子,
就算你點對佢好,唔係因為你唔重提她過去,
係佢自己個良心過唔到!佢又點會同你行埋將來條路!
這位ching, 你有能力 / 方法解開她這心結便不是問題了.

睇你30歲人都仲好似入世未深甘, 真係註定你要做港燦水魚, 比條女食住上~~~:smile_27:

引用:
原帖由 SOS_001 於 2008-12-30 01:04 PM 發表 查看引用來源

這位師兄能分析出幾個要點, 謝謝. 這裹有很多有心人作出用心的分析, 令我覺得其實很多香港人也不是別國家的人所講的冷漠無情呢 . 若用這棵心去對待那些大陸女孩她們定會對我們很好的.     

正題, 我最初也認為 ...
冇錯~人心都係肉做既~動左情就係動左情~就算對方係女女都一樣~
我就係o係歡場入面搵到我既真愛既人~同佢一齊都好一段時間喇~不過我只係大佢4年~佢都有時開玩笑叫我"嫖客"~最重要係佢真係有心唔再做小姐~而係用行動黎表示~唔係只係佢一邊講你又估估下咁...
仲有最重要係佢對你係真心~如果佢唔係真心鍾意你~你有幾真心對佢都係假~歡場上既真愛唔會只係單方付出既~一定要好似中完六合彩再中3T一樣~
而且你大佢咁多年...佢又仲係21~你日後既路一定好痛苦...

引用:
原帖由 dark_sink0913 於 2008-12-30 01:27 PM 發表 查看引用來源

冇錯~人心都係肉做既~動左情就係動左情~就算對方係女女都一樣~
我就係o係歡場入面搵到我既真愛既人~同佢一齊都好一段時間喇~不過我只係大佢4年~佢都有時開玩笑叫我"嫖客"~最重要係佢真係有心唔再做小姐~而係用行 ...
老友,恭喜你,你拖住你件KFC落香港行街街,如果行行o下有麻甩佬望住你陰陰嘴淫笑,
可能你同佢、佢&N咁多個佢已成真軍的老 come!話唔定小弟曾幾何時同你的KFC"老婆"打過真軍呢!!
:smile_30:

引用:
原帖由 死過翻生無得傾 於 2008-12-30 01:14 PM 發表 查看引用來源
睇你30歲人都仲好似入世未深甘, 真係註定你要做港燦水魚, 比條女食住上~~~:smile_27:  
師兄你說得對, 我真的第一次在大陸沉船的, 自問從來認為自己係d好難沉嘅人, 但有些東西一來便擋不了, 正如生病時, 你要避也避不了. 大前提是小弟覺得那女本質也不差 (這點需有待證實) 而且比較注重感覺, 不能像各ching收放自如! 其實我也不盲目的沉 (之前也說過), 我在這出post就是想綜合各ching的意見

引用:
原帖由 SOS_001 於 2008-12-30 01:35 PM 發表 查看引用來源

師兄你說得對, 我真的第一次在大陸沉船的, 自問從來認為自己係d好難沉嘅人, 但有些東西一來便擋不了, 正如生病時, 你要避也避不了. 小弟比較注重感覺, 不能像各ching收放自如!
just spend more time you will have the control back :smile_35:

引用:
原帖由 SOS_001 於 2008-12-30 01:35 PM 發表 查看引用來源

師兄你說得對, 我真的第一次在大陸沉船的, 自問從來認為自己係d好難沉嘅人, 但有些東西一來便擋不了, 正如生病時, 你要避也避不了. 小弟比較注重感覺, 不能像各ching收放自如!
c hing, 情感同理智之間,勸你選擇理智處理呢類霧水情緣免得被騙!

小弟睇返你以上的留言,發覺你現在處於當局者迷,還有係自我欺騙的地步!

引用:
原帖由 扑野扑到拍拍聲 於 2008-12-30 01:32 PM 發表 查看引用來源

老友,恭喜你,你拖住你件KFC落香港行街街,如果行行o下有麻甩佬望住你陰陰嘴淫笑,
可能你同佢、佢&N咁多個佢已成真軍的老 come!話唔定小弟曾幾何時同你的KFC"老婆"打過真軍呢!!
:smile_30:
唔擔心wo~我同佢之間就係有d小秘密令到我唔會介意~亦都會信任佢

引用:
原帖由 dark_sink0913 於 2008-12-30 01:40 PM 發表 查看引用來源

唔擔心wo~我同佢之間就係有d小秘密令到我唔會介意~亦都會信任佢
你唔介意o者,唔代表你父母、仔女唔介意bor! 斷估都唔會唔介意聽到

"嘩!你mummy/新抱當年做雞時D床上功夫一流呀!
你daddy/個仔頂綠帽笠得寧舍四正!"
"一傳十十傳百個你家族D親親戚戚.........
點見人?

我都要出聲多謝呢道咁多師兄既分析!意見好有參考價值。
就算係冷言冷語都有用。因為呢d先係忠言逆耳,聽過諗過分析過,要試就試囉!老左無遺憾,仲有好多回憶添!

我唔想受傷,無膽試。只跟我喜歡既做朋友,日久見人心!

各位發言既師兄,好野!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆