上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~166

收藏  |  訂閱
747  6.2k

引用:
原帖由 ix-man 於 2008-12-29 03:18 PM 發表 查看引用來源

死啦...個個腳掌都唔同, 真係要踢過先知好冇著喎...:smile_13:
試上腳就知架喇,最緊要鞋面腳趾上面唔好太鬆就ok架喇:smile_38:

引用:
原帖由 cyruski 於 29-12-2008 15:23 發表 查看引用來源

試上腳就知架喇,最緊要鞋面腳趾上面唔好太鬆就ok架喇:smile_38:
明白晒....:smile_40:

好明顯boot同馬呢兩個話題唔太吸引, 冇乜人

我想問下大家對利物浦攞冠軍有咩意見:smile_41: :smile_40:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2008-12-29 04:03 PM 發表 查看引用來源

我想問下大家對利物浦攞冠軍有咩意見:smile_41: :smile_40:
利物浦攞唔攞冠軍就唔知,
但係高青同總區就肯定唔得:smile_30:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 29-12-2008 16:03 發表 查看引用來源

足總盃:smile_30:

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-12-29 04:10 PM 發表 查看引用來源

利物浦攞唔攞冠軍就唔知,
但係高青同總區就肯定唔得:smile_30:
數字上面係有得追架:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 ix-man 於 2008-12-29 04:12 PM 發表 查看引用來源

足總盃:smile_30:
cup king:smile_34:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2008-12-29 04:03 PM 發表 查看引用來源

痴%線~~~:smile_44:

引用:
原帖由 dee07 於 29-12-2008 16:41 發表 查看引用來源

痴%線~~~:smile_44:
咪咁直啦:smile_30:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 29-12-2008 16:14 發表 查看引用來源
數字上面係有得追架:smile_44: :smile_30:
不如一齊留力響D7追啦:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆