上一頁下一頁
發新話題

*零九年首個勁舞party~1月27日大年初二 cp disco GaGiz介字團

收藏  |  訂閱
833  12.8k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-2 12:25 PM 發表

今朝又多左野做喇~~:smile_39:
我都係喇...不過拖慢黎做:smile_44:

發左E-MAlL比你等你回答

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-11-28 10:37 AM 發表 查看引用來源
  ~Cp Disco介字勁舞團~
*~12月6日~*(六)
*~現正接受報名~*

毒品害人,影響一生.
歡迎新舊朋友報名參加!!:smile_38:
有興趣就直接打比豪仔或者PM我啦~
12月6日.. ...
:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-12-2 12:29 PM 發表 查看引用來源

係...? 我還好 你代開post 你唔去架?
我唔好呢~~~:smile_27: 我係代勞ja~~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-12-2 01:03 PM 發表 查看引用來源

係丫....人渣個唐會團改左禮拜五晚...
阿正尋晚打比我...叫我通知你...
我諗住今晚打比你..  我就禮拜五晚唐會...禮拜六返cp新地...
你點?
嘩~~~咁激呀~~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-12-2 01:11 PM 發表 查看引用來源

我都係喇...不過拖慢黎做:smile_44:
你要慢慢做啦~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-2 02:19 PM 發表

嘩~~~咁激呀~~~
激丫...聽晚後晚重同地盤D師父上珠海同中山...
今晚真係要好好休息:smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-2 02:20 PM 發表

你要慢慢做啦~
做得太快...要返香港...:smile_30:..

引用:
原帖由 milk333 於 2008-12-2 02:35 PM 發表 查看引用來源

激丫...聽晚後晚重同地盤D師父上珠海同中山...
今晚真係要好好休息:smile_44:
後生仔真係好精力呀~~~:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-2 02:53 PM 發表

後生仔真係好精力呀~~~:smile_13:
過多一日又老d喇... 唔後生了 :')

回覆 120# 的帖子

蛋蛋你電話沒有充值..你有我香港電話嗎....如果沒有問火山拿吧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆