上一頁下一頁
發新話題

男人為性而愛?

收藏  |  訂閱
146  3.8k

引用:
原帖由 lindylindy 於 2008-11-28 01:22 AM 發表 查看引用來源
今日佢終於搵我, 同我講: " 佢會係適當時候搵我, 叫我乖乖地, 同埋同佢一齊有d野係預左架啦, 佢話如果今辛苦就分手"  ;   其實開始時佢仲未同佢女朋友分手, 我問佢點, 佢話佢女朋友好衝動, 唔想令佢做d傻行為; 其實佢 ...
正pk.... 算啦....
而家知... 好過第日先至知... 早走早著...

引用:
原帖由 lindylindy 於 2008-11-28 01:22 AM 發表 查看引用來源
今日佢終於搵我, 同我講: " 佢會係適當時候搵我, 叫我乖乖地, 同埋同佢一齊有d野係預左架啦, 佢話如果今辛苦就分手"  ;   其實開始時佢仲未同佢女朋友分手, 我問佢點, 佢話佢女朋友好衝動, 唔想令佢做d傻行為; 其實佢 ...
算喇,佢得到佢想要既野,妳咁樣只會令自己更辛苦!而家佢唔放手都係想留一線,有需要至 call 妳。。。何苦呢!

引用:
原帖由 rakuten 於 2008-11-28 01:37 AM 發表 查看引用來源

算喇,佢得到佢想要既野,妳咁樣只會令自己更辛苦!而家佢唔放手都係想留一線,有需要至 call 妳。。。何苦呢!

引用:
原帖由 lindylindy 於 2008-11-28 01:39 AM 發表 查看引用來源

自己執生喇,要識得係適當時候放手。。。。

引用:
原帖由 lindylindy 於 2008-11-28 01:39 AM 發表 查看引用來源

你而無左既係第一次.....
再同佢一齊... 就無左一生....

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-11-28 01:46 AM 發表 查看引用來源

你而無左既係第一次.....
再同佢一齊... 就無左一生....
我好耐無見佢, 好掛住佢; 其實我諗如果自己唔迫佢去到呢個地步, 結果可能佢真係會慢慢只係得我一個。我唔想失去佢, 好想同返佢一齊:smile_24:

引用:
原帖由 lindylindy 於 2008-11-28 01:57 AM 發表 查看引用來源

我好耐無見佢, 好掛住佢; 其實我諗如果自己唔迫佢去到呢個地步, 結果可能佢真係會慢慢只係得我一個。我唔想失去佢, 好想同返佢一齊:smile_24:
傻啦....呢d人... 佢擺明係一個滾友....
仲要連感情都呃埋..... 你一定醒呀....

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-11-28 01:59 AM 發表 查看引用來源

傻啦....呢d人... 佢擺明係一個滾友....
仲要連感情都呃埋..... 你一定醒呀....
應該唔會掛:smile_24:

引用:
原帖由 lindylindy 於 2008-11-28 02:01 AM 發表 查看引用來源

95% 以上係....
佢講得出呢d野.... 好明顯就係一個經常係咁既人....
佢可能唔止有兩個女友...

引用:
原帖由 lindylindy 於 2008-11-28 02:01 AM 發表 查看引用來源

99.999999% 係.....妳見得人少啦, 妹妹仔:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆