上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)7

收藏  |  訂閱
749  19.4k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-27 02:18 AM 發表 查看引用來源

咁 坦 率 都 係 1 種 美 德.......哈哈.....其 實 我 真 人 好 柔 順 架......KAKA.........
信唔信你好呢:smile_45:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-27 02:18 AM 發表 查看引用來源

咁 坦 率 都 係 1 種 美 德.......哈哈.....其 實 我 真 人 好 柔 順 架......KAKA.........
會長有落柔順劑???:smile_41:

引用:
原帖由 michaelcklam2 於 2008-11-27 03:06 PM 發表 查看引用來源

會長有落柔順劑???:smile_41:
Comfort or Woolike? :smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-27 02:11 AM 發表 查看引用來源

多謝你的付出和努力.大家都見到.
都係果句"獨 樂 樂 不 如 眾 樂 樂",希望使儘可能多的會員能全情投入 和 實際參與. 珍視每1位會友.
ANYWAY,  尊 重 你 地 的 行 事 風 格 及 最 後 決 定.
Thanks for Chairlady's understanding. I sure won't let you down.

有冇人快車?

單車應該吾得喔(番工中)..bbq睇下趕吾趕到先

引用:
原帖由 at123 於 2008-11-27 04:49 PM 發表 查看引用來源
有冇人快車?
I can't :smile_42:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-27 04:58 PM 發表 查看引用來源

I can't :smile_42:
吐公等埋你爆啦....:smile_46:

引用:
原帖由 at123 於 2008-11-27 05:03 PM 發表 查看引用來源

吐公等埋你爆啦....:smile_46:
Just for a session la

俾你睇O下我苦練既成果~~:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆