上一頁下一頁
發新話題

人真真事在戲院

收藏  |  訂閱
132  35.2k

引用:
原帖由 巨籮 於 2008-12-8 09:28 AM 發表 查看引用來源
你冇去個就唔知啫, 當你入到去個啲氣分就知好剌激:smile_47: ,唔係嘅話有好多夫婦去喎?叻唔切
我上星期三/四/五/日都有去, 仲日日由七點坐到散場, 並沒發現. 入到去, 氣氛真係好激, 係激死個激.全場只有叔伯兄弟,沒有半個女性, 個個吞雲吐霧,其中一個後生仔, 仲不停自己大大聲咁唱歌,佢唱哥d歌我又唔識, 想聽下都唔得, 在苦忍下, 仍等不到所述情況出現, 請問閣下那一個時間去, 會有咁好氣氛, 又咁剌激. 有沒有師兄有我同樣經歷.

我都有去但就冇妳所講得咁利害,如果想小的人就晚上9:30去,戲飛
又平15元一張可以玩到10:45,有興趣去的時請pm埋我,我以很耐冇去
玩過啦,又如有其它問題或玩意也可pm我,我可留電話給妳談一談一些
過往的性經驗或經歷和一些性玩意,希望妳會回復我

呢個似笑話區多喎

yummmmmmmmmmmmmmy

引用:
原帖由 巨籮 於 2008-11-24 04:55 AM 發表 查看引用來源
上月我同老公一齋去3仔戲院,聽說有好多夫妻去3仔戲院玩,我去到看見有一夫婦正在玩吹吹,他兩真開放有4-5个男人身手嚒个女人旦個女還開心笑,我各得真的好刺激,我冇吹水,有冇夫婦去個多回覆? ...
我都想去pm我一起玩

真係平啲?:smile_13: 我唔支:smile_38: 敢都幾好下次玩唔好太早,我各得這到冇理由敢小夫婦去玩個真係太保守:smile_41: ,香港人開放啲吖。

係咪夫妻就唔知,不過以前有好多女係果度揾食

觀塘銀都:smile_38: ??

引用:
原帖由 巨籮 於 2008-12-13 12:57 PM 發表 查看引用來源
真係平啲?:smile_13: 我唔支:smile_38: 敢都幾好下次玩唔好太早,我各得這到冇理由敢小夫婦去玩個真係太保守:smile_41: ,香港人開放啲吖。
妳有絛搞錯唔知:smile_41: ? 9:30後係平d:smile_44: ...但因為平d所以愈夜愈多人 ...

哥仔銀都有得玩嗎?幾点至幾点叫?:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆