上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲,好佬一個,惡品唔追,尋緣問取,等妳應許...

收藏  |  訂閱
722  4.6k

引用:
原帖由 WaiwaiL 於 2008-11-22 05:58 AM 發表 查看引用來源

好啦~~

咁我瞓喇~~

早抖~~

哥哥~~

咁利害... 傾到日出:smile_40:

引用:
原帖由 WaiwaiL 於 2008-11-22 04:36 AM 發表 查看引用來源

我之前都講過啦~~

其實一年前已經回你~~

你都冇乜反應~~

我又唔係成日"捕" 喺度嗰啲人~~

你每次都係同我" hi and bey " 就算~~

想講深入啲啫~~

你就唔回我喇~~ ...
咁可能天意掛...!:smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 06:36 PM 發表 查看引用來源
哈哈:smile_30:
有飯開.... 正呀!:smile_30:
食飽先有力打字.... :smile_43: 一陣傾過!

引用:
原帖由 月兒911 於 2008-11-22 02:21 PM 發表 查看引用來源
佢超人嚟架
:smile_30:... 佢太太賣藥!

引用:
原帖由 月兒911 於 2008-11-22 02:21 PM 發表 查看引用來源
乜有可能咩:smile_19:
同上帝幫我一樣... 等奇蹟發生!:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2008-11-22 02:20 PM 發表 查看引用來源
長期服用無用ga la:smile_19:
係咩... 咁我叫我位生化武器同事... 唔該佢就自己包雲吞自己食番, 咪周處放!:smile_30: 可能咁先唔洗再病...!:smile_30:

食飯先....!:smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-22 06:38 PM 發表 查看引用來源

:smile_44:.... 今日剛煮過妳介紹既個包畀阿婆搵笨既即食麵... :smile_40:
又幾得喎! 不過貴o的o者!:smile_30:
有冇比小小水?吾比太傑:smile_27:
又幾得喎! 不過貴o的o者<---係幾得:smile_34:...你比阿婆搵笨ja:smile_45::smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-22 06:45 PM 發表 查看引用來源

有飯開.... 正呀!:smile_30:
食飽先有力打字.... :smile_43: 一陣傾過!
食飽D la:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 06:58 PM 發表 查看引用來源
嘩... 小學問題咁深:smile_44:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 06:58 PM 發表 查看引用來源

畀阿葛笑死:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆