上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........深圳工人文化宮溝女

收藏  |  訂閱
166  10.2k

吾知有無ching去過果個游泳池呢~:smile_13: :smile_13:

有埋烧烤o甘正:smile_47: 自己烧定巨o地帮你烧:smile_41:

Thanks for sharing

拍拖 ok but how to kau ar !

引用:
原帖由 bro7s 於 2008-11-7 01:53 PM 發表 查看引用來源
拍拖 ok but how to kau ar !
dependes on ur skill:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-6 05:06 PM 發表 查看引用來源
ee!你都食唔少QQ女喎!:smile_30:
開QQ都系因為以前公司要同內地分公司聯絡,想不到QQ如此多嬌

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-6 05:36 PM 發表 查看引用來源
仲有!:smile_30:
第一次去就玩了,仲要囡囡教先識玩:smile_27:
不過果度都好多索女,仲要玩得好勁,系冰場外圍我記得有幾部麻雀定KOF02俾你玩的:smile_40:

引用:
原帖由 LX8000 於 2008-11-6 07:30 PM 發表 查看引用來源

係咪即係後面出口在鴻泰洋側邊嗰個公園呀?
我不知道鴻泰洋是什麼:smile_27:
我記得系法拉利斜對面過馬路,一眼望過去就見到

引用:
原帖由 初心馬覽人 於 2008-11-7 11:19 AM 發表 查看引用來源

THK師兄
好彩睇到呢個POST,如果唔係都唔知同條女去邊到好
東門系好地方黎的,約女系果頭包無走雞....最緊要就自己,不過真系多人過旺角,小心個人財物啦!
祝有愉快開心炮房週末:smile_34:

Thanks a lot :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆