上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 7

收藏  |  訂閱
737  6.6k

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-11-6 17:50 發表 查看引用來源

成日都有嫁喇, 我遇唔少:smile_35:
果d人對佢地有行動就話姐....加下我驚連累我地...加上我仲大肚....:') :') :')

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-11-6 05:50 PM 發表 查看引用來源

唔知呀....佢屋企人已經比人貼左兩張紙:') :') :')
我公司成日比人貼嫁喇......

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-11-6 05:50 PM 發表 查看引用來源

有.......一接到個電話...我就已經即時打比佢老公...佢地叫我即刻call999...跟住就即刻由會展返黎......:') :') :')

cid都有同佢老婆落口供
唔好驚啦:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-11-6 05:52 PM 發表 查看引用來源

唔係掛:smile_27:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-11-6 17:51 發表 查看引用來源

小心d自己安全要緊:smile_13:
加下咪返工搵實q陪上樓lor......:') :') :')

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-6 17:52 發表 查看引用來源

有....不過放心....佢地好小打女人既.....:smile_44:
好難講:') :') :') 加下佢地追數就係追女果個老闆...

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-11-6 05:52 PM 發表 查看引用來源

果d人對佢地有行動就話姐....加下我驚連累我地...加上我仲大肚....:') :') :')
妳放鬆的喇, 對bb唔好嫁, 佢地唔感對妳點既, 出手打大肚婆, 佢地會死得好慘

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-11-6 17:52 發表 查看引用來源

唔係ma

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-6 17:52 發表 查看引用來源

唔好驚啦:smile_13: :smile_13:
真係好驚....我都唔想影響個胎...佢地加下仲不斷打電話黎公司:') :') :')

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-6 05:53 PM 發表 查看引用來源

唔係掛:smile_27:
有物咁奇??????我重打比佢地講"無此人添", 當然系用無來電顯示喇:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆