上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【71】

收藏  |  訂閱
738  8.0k

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 02:41 PM 發表 查看引用來源

不過............好多男人都唔會去做厘d野
最少..........同我一齊既男人
10個,9個都唔會
你做咩有咁多男人10.....9.............

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-4 02:42 PM 發表 查看引用來源
如果兩人分隔異地咁係得啦................不過係同一個城市唔見面又怪怪地喎
我指既係後者:smile_44:
我以前都唔喜歡日日見住o架 ~~~
因為覺得好煩..好厭.....
事實上係我唔夠愛佢law:smile_34:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 02:44 PM 發表 查看引用來源

一個星期一次,真係好夠囉
成日見咪冇晒大家既c人空間囉
拍拖喎 ...................

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 02:46 PM 發表 查看引用來源

好咸架喇..............
鹹先好............入味

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-4 02:34 PM 發表 查看引用來源
即係無拖拍啦
今日無拍:smile_30:

引用:
原帖由 JUNIPERBERRY 於 2008-11-4 02:47 PM 發表 查看引用來源

我指既係後者:smile_44:
我以前都唔喜歡日日見住o架 ~~~
因為覺得好煩..好厭.....
事實上係我唔夠愛佢law:smile_34:
咁即係.................唔係好中意對方啦.................恭喜...............及早發現.....................如果唔係見多幾次,互杷之間又點可了解

引用:
原帖由 驀然回首 於 4/11/2008 14:46 發表 查看引用來源
你做咩有咁多男人10.....9.............
舉例之嘛............咁我3字頭
16歲開始學人拍拖........差唔多啦,:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 JUNIPERBERRY 於 2008-11-4 02:50 PM 發表 查看引用來源

今日無拍:smile_30:
哂命...................聽日有啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 4/11/2008 14:47 發表 查看引用來源
拍拖喎 ...................
係囉...........咪講緊拍拖囉,:smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-4 02:51 PM 發表 查看引用來源
咁即係.................唔係好中意對方啦.................恭喜...............及早發現.....................如果唔係見多幾次,互杷之間又點可了解
淨係俾好嘅人睇....................嘿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆