上一頁下一頁
發新話題

徹底失敗的一役:長篇連載終於大結局在#227

收藏  |  訂閱
281  29.0k

引用:
原帖由 sunfire 於 2008-11-9 03:22 發表 查看引用來源

唔怪得師兄谷住度氣到依家

我一直想試下倉女
但十個report 九個係彈
睇黎都係去sn 算lor
不過玩倉女亦有另一番樂趣,回想上一次去找英姐介紹倉女玩,真的是超值又充滿驚喜,英姐推介一條穿吊帶少少低胸衫短褲嘅18歲廣東妹,一手推佢坐在我大髀卜先行驗貨,上次同條女做3次,每次前戲吹都很長時間,真令我回味無窮,念念不忘:smile_47:今次只是我唔好彩,咪當交學費

接剛才13:00所出#120的上文:

我一聽這句更火上加油,心想反正你玩無賴我又陪你玩無賴,便對湖北妹佢講我只會企硬比你100,唔收就算,佢又突然轉玩喊功,出少少眼淚博同情:') 本來我對流淚嘅女性一向都很快投降,不過當時我直覺上感到佢只是假眼淚,加上不久後佢又抱怨男人無良心,香港男人特別無情,連番抱怨再次挑起我嘅怒火 因為佢講到好似是我不對 幾分鐘後,她見我無動如衷又改變招數,我心想又睇你今次玩什麼..........(未完待續)

超長,推左再算:smile_38:

各位見我出報告,不斷更新就快變萬言書,相信都應該暫時收貨了,我現在要出街,我保證今晚會繼續爬文,請各位高抬貴手唔好小我:smile_13:

這區歡迎互動,大家如果有留意這報告每一頁,差不多每個上過這裡比我意見嘅人,我都會盡量回應佢

回覆 122# 的帖子

good!good!good! :smile_22:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2008-11-9 13:50 發表 查看引用來源
超長,推左再算:smile_38:
我都認為係超長,不過如果唔寫至結局就等比人小

這區歡迎互動,大家如果有留意這報告每一頁,差不多每個上過這裡比我意見嘅人,我都會盡量回應佢

引用:
原帖由 alan197706 於 2008-11-9 14:03 發表 查看引用來源
good!good!good! :smile_22:
多謝支持,今晚我會繼續寫,到時請再支持,你嘅支持就係我嘅動力:smile_42:

引用:
原帖由 lswcuson 於 2008-11-9 04:55 AM 發表 查看引用來源

CHING 真高人也:smile_30: :smile_30: :smile_30:
淡水大將軍是也:smile_38:

如無意外條女應該call狼狗上黎收錢...:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆