上一頁下一頁
發新話題

玩得傾得的您入小妹吹水室(玩得傾得的您入小妹吹水室(PART58)

收藏  |  訂閱
729  6.7k

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2008-11-1 04:29 PM 發表 查看引用來源

點會唔似呀...我又矮又肥..成粒馬蹄咁...點會唔似呀...
咁都要睇過相先知啦:smile_30:

引用:
原帖由 阿天~ 於 2008-11-1 04:30 PM 發表 查看引用來源

令女叫到 nick
去問銀行借啦:smile_38: :smile_38:
我唔係令女...咁佢咪唔幫我........:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-11-1 04:30 PM 發表 查看引用來源

典算:smile_13:
有人提意叫你去銀行借呀....

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2008-11-1 04:30 PM 發表 查看引用來源

我22碎啦....
咁你呢...:smile_46: :smile_46:
唔係咖..好多男人都係中意而d女仔咖....:smile_35:
你86年?
大我一歲要叫bee姐:smile_38: :smile_38:
我要返工啦差唔多要行 :smile_43:

引用:
原帖由 阿天~ 於 2008-11-1 04:30 PM 發表 查看引用來源

咁都要睇過相先知啦:smile_30:
.......................相可以呃你...見真人啦...

hi~~~咁多位你好~~~~我又講得唔得呀~~~~~

引用:
原帖由 阿天~ 於 2008-11-1 04:30 PM 發表

令女叫到 nick
去問銀行借啦:smile_38: :smile_38:
矛$$還比大耳聾劈屎:smile_27:

引用:
原帖由 阿天~ 於 2008-11-1 04:32 PM 發表 查看引用來源

你86年?
大我一歲要叫bee姐:smile_38: :smile_38:
我要返工啦差唔多要行 :smile_43:
好啦..掰掰:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-11-1 04:33 PM 發表 查看引用來源

矛$$還比大耳聾劈屎:smile_27:
銀行你最多咪去申請破產:smile_38:

引用:
原帖由 bb123456 於 2008-11-1 04:33 PM 發表 查看引用來源
hi~~~咁多位你好~~~~我又講得唔得呀~~~~~
緊係得啦..你好呀..:smile_15:
我叫細Bee呀...
點叫你呀??:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆