上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【69】

收藏  |  訂閱
738  4.3k

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-1 09:40 AM 發表 查看引用來源

要夾先行得快 wor,Ram 我有 bor :smile_46::smile_46:
唔理囉...............再換就唔化算啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-1 09:41 AM 發表
未派生果金
我未到Age無得攞

引用:
原帖由 月影 於 2008-11-1 09:41 AM 發表 查看引用來源

聲明我是女的.....但鍾意女人:smile_47: :smile_47:  
聲明我是男的.....但鍾意女人....

又唔介意女人鐘意女人....亦想試下男人鐘意男人滋味如何...

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-1 09:42 AM 發表 查看引用來源

小朋友話你知...................比心機做嘢.....................會發$$$夢 wor
伯話你知..............$好緊要架

引用:
原帖由 月影 於 2008-11-1 09:41 AM 發表

聲明我是女的.....但鍾意女人:smile_47: :smile_47:  
妳好兩極化呀 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-1 09:43 AM 發表 查看引用來源
睇住個鋪.............成日俾人踢鋪...............咁要堅啦
咁...先至會旺架........個場...............

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-1 09:44 AM 發表 查看引用來源

我未到Age無得攞
我唔食生果........無得攞

引用:
原帖由 11711171 於 2008-11-1 09:41 AM 發表

咁都好播...兩辦都反下:smile_30:
係呀,男男女女都得架

引用:
原帖由 11711171 於 2008-11-1 09:44 AM 發表 查看引用來源

聲明我是男的.....但鍾意女人....

又唔介意女人鐘意女人....亦想試下男人鐘意男人滋味如何...
湯美上呀!!

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-1 09:45 AM 發表
伯話你知..............$好緊要架
bb用$$$仲緊要架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆