上一頁下一頁
發新話題

CP過夜幾問

收藏  |  訂閱
145  2.5k

引用:
原帖由 lokchingching 於 2008-11-6 01:01 PM 發表 查看引用來源
要玩得夠仁 go to CA la
Yes, CA 超仁啊, 真空, see through, 女放又好家教.
係同 cp 玩法唔同嘅.

引用:
原帖由 MayJay 於 2008-11-6 12:58 PM 發表
上個week問定今個week去ma

就係唔知邊個場....
睇左咁多個post,預紅c or褲蠔
最緊要玩得夠仁:smile_47:
如果一定要去CP,又想玩得夠放既,去富仔啦,同埋佢地而家做緊PROMOTION。

紅C班女平均靚D(咁多年都係),不過係斯文場。

基本上有A就無B,你地自己諗。

引用:
原帖由 iori98 於 2008-11-6 01:07 PM 發表

Yes, CA 超仁啊, 真空, see through, 女放又好家教.
係同 cp 玩法唔同嘅.
CA個D都未算,有機會帶你班靚仔去見識下正宗既台式花酒。

引用:
原帖由 iori98 於 2008-11-6 01:05 PM 發表
要夠仁嘅 , 褲蠔好D, 女放 D, 你地成 10 個人, 人多房大, 女放會好玩 D

話時話今日星期四了, 要訂星期六 k 同酒店要快了, 星期六好爆㗎
爆又點,我主場有得打尖:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-11-6 01:29 PM 發表 查看引用來源

爆又點,我主場有得打尖:smile_30: :smile_30:
師兄主場係邊間?

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-11-6 01:26 PM 發表 查看引用來源

如果一定要去CP,又想玩得夠放既,去富仔啦,同埋佢地而家做緊PROMOTION。

紅C班女平均靚D(咁多年都係),不過係斯文場。

基本上有A就無B,你地自己諗。
紅C班女平均靚D(咁多年都係)<< 同意, 小弟係 cp 幾年, 去得最多都仲係紅C

咁一卡兩號兄可唔可以比個電話我
富仔仁k
8個人去想訂埋酒店房

回覆 125# 的帖子

咪就係紅C囉:smile_30:

八神兄幾時過黎我屋企坐既,單聲我知。

我落黎同你吹吹水:smile_30:

引用:
原帖由 MayJay 於 2008-11-6 02:19 PM 發表
咁一卡兩號兄可唔可以比個電話我
富仔仁k
8個人去想訂埋酒店房
我而家無個個電話係手,你問下CACOKE有無。

再唔係,係呢度搵下關於富豪既POST,曾經有人寫過出黎。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-11-6 02:25 PM 發表 查看引用來源
咪就係紅C囉:smile_30:

八神兄幾時過黎我屋企坐既,單聲我知。

我落黎同你吹吹水:smile_30:
好啊! 呵呵, 搵埋 cacoke 兄可以嗎, 一次過識多幾個朋友最好!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆