上一頁下一頁
發新話題

被人'及'住對腳

收藏  |  訂閱
180  8.5k

引用:
原帖由 歌莉紫瑩 於 2008-10-24 11:57 AM 發表 查看引用來源
我成日都短裙上班坐巴士後面的橫位, 近排發覺有個男仔日日點都坐我對面, 一坐低就成日'及'住我對腳搞到我好唔自然.
但係我又唔想坐樓上因為早落車, 呢個男仔每次都遲過我落車偶然會同我一齊落車, 然後跟住我後面我好 ...
咁你對腳一定有咁上下靚喇~

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-24 05:06 PM 發表 查看引用來源

有得睇lady對腳, 我甘願做傻佬......
我都係,我計劃緊,拿住佢張腳相,在佢附近找下佢真人

引用:
原帖由 歌莉紫瑩 於 2008-10-24 11:57 AM 發表 查看引用來源
我成日都短裙上班坐巴士後面的橫位, 近排發覺有個男仔日日點都坐我對面, 一坐低就成日'及'住我對腳搞到我好唔自然.
但係我又唔想坐樓上因為早落車, 呢個男仔每次都遲過我落車偶然會同我一齊落車, 然後跟住我後面我好 ...
thx....................

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-10-24 05:21 PM 發表 查看引用來源

我都係,我計劃緊,拿住佢張腳相,在佢附近找下佢真人
真係幾傻喎....哈哈 :smile_30:

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-24 05:41 PM 發表 查看引用來源

真係幾傻喎....哈哈 :smile_30:
所以我應該傻過你

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-10-24 05:42 PM 發表 查看引用來源

所以我應該傻過你
唉, 咁唯有我退出啦.... lady就交俾你啦... :smile_42:

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-24 05:44 PM 發表 查看引用來源

唉, 咁唯有我退出啦.... lady就交俾你啦... :smile_42:
咁又唔駛,你攞番啦

引用:
原帖由 superlady1221 於 24/10/2008 04:57 PM 發表 查看引用來源

腳都好睇.............. 傻佬....:smile_30: :smile_30:
咁妳淨係比對腳我睇之嘛!

引用:
原帖由 apple724 於 24/10/2008 05:37 PM 發表 查看引用來源
     thx....................
妳都遇過呀?

靚先望你咋 .......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆