上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  78.0k

好正..........

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-21 12:57 PM 發表 查看引用來源

咁一日未婚, 都有權選擇, 世俗眼光只會話你多情或風流:smile_30: :smile_30:
如果結左婚, 男既去滾d人叫賤格, 女人就叫淫賤:smile_39: :smile_39: :smile_39:
嘩, 問年齡呀, 依度講唔係咁好噃.... 嘻嘻 :smile_44:
妳想知既我都可以話妳知既~

我相信結左婚係人生另一個階段啦... 除非唔係你情我願既婚姻啦, 否則我始終認為結得婚既, 都係願意斯守終身既...
"賤格", 淫賤" 只係一個形容詞姐, 只不過係一個時代既產物, 會過期...:smile_44:
有冇人會話古代男人三妻四妾係賤格?
女人不忠就係淫蕩... 一直如此, 真係唔公平.... :smile_39:

一個下晝冇同seductive姐傾就唔自在添~ :smile_40:

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-21 02:11 PM 發表 查看引用來源

嘩, 問年齡呀, 依度講唔係咁好噃.... 嘻嘻 :smile_44:
妳想知既我都可以話妳知既~

我相信結左婚係人生另一個階段啦... 除非唔係你情我願既婚姻啦, 否則我始終認為結得婚既, 都係願意斯守終身既...
"賤 ...
我有時都覺得d形容詞過期:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-21 05:38 PM 發表 查看引用來源

我有時都覺得d形容詞過期:smile_30: :smile_30:
咁妳又幾多歲呀~

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-21 05:38 PM 發表 查看引用來源

如果樓主影埋相就好:smile_47:

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-21 05:38 PM 發表 查看引用來源
一個下晝冇同seductive姐傾就唔自在添~ :smile_40:
咁誇張

jealous:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 finfindo 於 2008-10-21 06:53 PM 發表 查看引用來源
jealous:smile_46: :smile_46:
jealous me or jealous my SP

回覆 1# 的帖子

thanks for your sharing:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆