上一頁下一頁
發新話題

誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非吹水post,非誠勿入)

收藏  |  訂閱
779  23.0k

早晨~
下星期先夠30入唔入得:smile_41:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-25 11:39 AM 發表 查看引用來源

你都未答我?
唔答你

今日只想做個乖乖的學生留係屋企讀下書啦 :smile_35:
星期一有exam
不過仲係好hea下
我 又 系...乖乖系屋企......

咁就答到你啦.....

nfs.. means ...乖 仔 乖 女 today......:smile_04:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-25 11:45 AM 發表 查看引用來源

又無順便幫理你自己睇下有無岩丫?
唔好攪我啦...

d姐姐仔攪到要sd度識男仔既..其實好多本身自己係有問題...  :smile_45:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-10-25 11:47 AM 發表

我 又 系...乖乖系屋企......

咁就答到你啦.....

nfs.. means ...乖 仔 乖 女 today......:smile_04:
嗱...錯哂
係屋企唔代表乖
可以係相反ga wow ...:smile_46:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-25 11:47 AM 發表

唔好攪我啦...

d姐姐仔攪到要sd度識男仔既..其實好多本身自己係有問題...  :smile_45:
hey...
人地不過係想係用一個channel識到另一伴或者多d朋友啫
你label咗人地有問題
所以就認為有問題 :smile_19:

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-10-25 11:47 AM 發表 查看引用來源
早晨~
下星期先夠30入唔入得:smile_41:
id card ?post 上來 先.....:smile_15:

pm  me  la....  how  to  contact u...

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-25 11:49 AM 發表 查看引用來源

嗱...錯哂
係屋企唔代表乖
可以係相反ga wow ...:smile_46:
yi? 讀 ing 相對論 啊?

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-25 11:52 AM 發表 查看引用來源

hey...
有麝自然香..

飯局也好..酒局也好...

好多時我都要幫下D男客人同D女客人SOSO...

咁傾計傾得多..好自然就知道點解D女仔要黎SD識男仔..  :smile_44:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-25 11:52 AM 發表 查看引用來源

hey...
哈, 你 講到" 無問題" 既 都有d 問題 咁啵......:smile_04:

回覆 149# 的帖子

其實你自己"  香  "咪好lo
又會得閒來咁既無聊 post 度?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆