上一頁下一頁
發新話題

^^徵30+ 穩定男友: 思想成熟, 有主見

收藏  |  訂閱
506  6.3k

我有回應ga, 但當然唔會個個應喇~你地都係喇, 我都見好多女員會係到搵男朋友/老公, 有冇回音都係睇大家有冇心吧~

思成成熟,有主見, 都係見人見智姐, 等同靚仔定靚女每個人都有唔同定義and標準

期望?! 現階段當然唔會期望d乜...合眼緣係第一步....我唔係搵sp...好多嘢都要相處過先知, 而且性格都係人夾人
情人眼裡出西施~ 你ga缺點亦可能會係你另一半眼中都係優點

我曾經有約過男會員見面ga(正經的), 但衰矮...你地d男會員未見面個時都會作人喇:smile_45:

我ga要求都係過濾下姐
引用:
原帖由 是但UP 於 2008-10-13 03:29 PM 發表 查看引用來源
第二) 思成成熟,有主見…基本上依一個版好多人都係?但係好多時D 朋友都公開應徵男朋友,
但係好多時都只係出左POST,但係無回音…眼見一群想搵女朋友過下半生既男會員。都係一味入個POST來應....
之後就…,你對我地男會員有期望,有回應?同樣,我地都會喎,咁作為發起人既你,點樣先知道我地合乎你要求呢?

引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-13 03:30 PM 發表 查看引用來源
um...人人為我, 我為人人:smile_34:
社會各階層人士都會接觸, 不論男女老幼
助護..

引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-13 03:30 PM 發表 查看引用來源
um...人人為我, 我為人人:smile_34:
社會各階層人士都會接觸, 不論男女老幼
hi
社工

:smile_30: :smile_30: :smile_30: Hi HI.. 你係..搾bus...!!!

引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-13 01:12 PM 發表 查看引用來源
徵30歲以上穩定男友, 要思想成熟, 有主見, 唔煙, 酒少少都OK...
雖然我唔高, 但身高高最好高過175CM

自我介紹一下先: 樣都OK掛(各花入各眼), 喜歡笑, 性格開朗....熱愛大自然, 運動....
         ...
我黎應徵嫁

我30以上,唔煙少洒,,有主見思想成熟...

唔知有冇first in 呢:smile_41: :smile_41:

Sorry, 岩岩有客....
以前就係, 近幾年咪知自己衰乜lo...:smile_39: ...但太遲....
係丫, 我係好怕被人管, 同埋要好多私人空間....同埋屬於獨立派,...(係第二到讀完書返黎, 當時都係自己一個人住...)

不喜歡一個人,但害怕二人相處。>>> 錯~我like自己一個人ga, 鐘意做乜都得; 又like一班friends出去吃喝玩樂(我唔係宅女),
如果平時冇乜做, 我又好鐘意攞住部相機四周維去影相...咁又一日  

我唔怕去愛, 而且係我覺度愛係冇話有冇代價嘅...anyway, 我真係用心愛我身邊每一個朋友的,
引用:
原帖由 是但UP 於 2008-10-13 04:03 PM 發表 查看引用來源

從你既回應中,我有少少既感覺…唔知岩唔岩…

我感覺你都好迷茫喎! 既想拍拖,又卻害怕拍拖…用二句話來形容:不喜歡一個人,但害怕二人相處。
既想盡情去愛,但係又怕愛既代價。
既想人錫,但係又唔係 ...

引用:
原帖由 Ankie_Ankie 於 2008-10-13 04:09 PM 發表 查看引用來源
我有回應ga, 但當然唔會個個應喇~你地都係喇, 我都見好多女員會係到搵男朋友/老公, 有冇回音都係睇大家有冇心吧~

思成成熟,有主見, 都係見人見智姐, 等同靚仔定靚女每個人都有唔同定義and標準

期望?! 現階段當 ...
哈哈~ 依一個話真係可圈可點…真係直插很多人,
任何人都唔會覺得自己太差(咁有D自認自卑既人話自己好差,好多時係對自己要求過高呢?)
網上徵男女朋友友都係要承擔風險啦!

但眼見你勇氣可嘉,為自己既感情之路開一個機會比自己。我深信DISCUSS 之友唔會咁無良!
你慢慢選擇啦……

歧視我地呢d矮人..  :smile_24:

歧視我地呢d無浸過咸水既人....

嗱~我冇丫, 我only係唔想矮過我ga人做男朋友咋....會好冇安全感嘛:smile_13:

做朋友冇問題~但集齊7就個岩岩好 :smile_43: ....haha
引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-13 05:05 PM 發表 查看引用來源
歧視我地呢d矮人..  :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆