上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
746  8.6k

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-13 02:40 PM 發表 查看引用來源

邊個馬後跑

邊個上次話的奶平要入貨

邊個話上次多錢,要入多的熊仔餅

邊個出聲叫你唔好

都係個句..............邊個馬後跑
因為你話唔入貨就要比哂d錢你囉.....:smile_22:
所以.......一拍兩散........:smile_46:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-13 02:40 PM 發表 查看引用來源

你又想閃

一有事就閃

平時又牙刷刷
係你平時教導有方.... 你話既.....有乜野就 三十六著...走為上著.:smile_43: ...萬大事有仇兄當丫嘛.....

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-13 02:47 PM 發表 查看引用來源

無喎........我都收唔到請帖
車牌話自動出場...唔駛人叫喎....:smile_40:
顏妹都有去玩骰盅...同大話骰.......:smile_44:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-13 02:48 PM 發表 查看引用來源

咁........除左我之外

有邊個欣賞能力咁高呢
sure?

顏妹今日係咪好靚???↓↓↓

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-13 02:51 PM 發表 查看引用來源

我好細個果陣都知到大笨象會跳舞

但,而家咁大個仔,先知道,原來笨豬都識跳

唔怪得呢幾年,有咁多人去玩笨豬跳啦
哈...咁都比你諗到...........勁~~~

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-13 02:52 PM 發表 查看引用來源

唔明你問乜

組織好........再問過
顏妹無組織ga....:smile_38:
仇兄....你係有組織背景人士?:smile_44:

:smile_40:........事頭婆...........這些妳肯定沒有.......:smile_30:  ... :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-13 05:58 PM 發表 查看引用來源

...........:smile_38: 事頭婆...............係風~....:smile_40:......

.....今晚...............跳.................探戈.........http://hk.youtube.com/watch?v=1-iYGqJgapw ......:smile_34: ...... ...
事頭婆鐘意cha cha多d:smile_13:
http://hk.youtube.com/watch?v=z3sRYp9HxEk

而家要瞓....

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-13 11:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_40:........事頭婆...........這些妳肯定沒有.......:smile_30:  ... :smile_43: :smile_43:

事頭婆會去偷的.....:smile_44:

偷到啦.....

今夜,讓我靜靜的想您:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆