上一頁下一頁
發新話題

我想問下有無男仔.....

收藏  |  訂閱
483  11.8k

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-12 01:04 AM 發表 查看引用來源

我想講有條件先高要求,好出奇咩??如果你條件好似黃夏慧咁,你會唔會有咁多要求啦嗱??有個人追你呀你即刻仆過去都黎唔切啦真係:smile_42: :smile_42: 身邊有選擇時自己更係想揀個最好架啦,如果個個都話啱 ...
如果你有本錢,無錯可以比你去選擇,但可以話比你聽,有咁既本錢既男人,一早比人mark晒啦
淨低既咪就係係度吹水囉!無錢無樣,就係得一片真心
鬼唔知個個都想搵個好既咩
但係醫生得幾個,病人就幾千個,邊度分得云呀

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-12 01:04 AM 發表 查看引用來源

我想講有條件先高要求,好出奇咩??如果你條件好似黃夏慧咁,你會唔會有咁多要求啦嗱??有個人追你呀你即刻仆過去都黎唔切啦真係:smile_42: :smile_42: 身邊有選擇時自己更係想揀個最好架啦,如果個個都話啱 ...
如果有本事駛乜靠個樣等人養

引用:
原帖由 kaya 於 2008-10-12 01:23 AM 發表 查看引用來源
如果你有本錢,無錯可以比你去選擇,但可以話比你聽,有咁既本錢既男人,一早比人mark晒啦
淨低既咪就係係度吹水囉!無錢無樣,就係得一片真心
鬼唔知個個都想搵個好既咩
但係醫生得幾個,病人就幾千個,邊度分個 ...
kaya果然高見

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-12 12:25 AM 發表 查看引用來源

佢俾人包過咁多次....我先無佢咁cheap.....:smile_42: :smile_42:
當然你高貴些,型式是一樣。人地也是完了一單來一單

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:33 AM 發表 查看引用來源
我想搵結婚對象,對方條件係1) 五官要見得人既
                                         (2)月薪一定要起碼三四萬
                                          (3)成熟,大過我高過我
                        ...
1)五官一定見得人,我無帶面具出街
2)我閒閒地帶幾萬出街,眼萬(慢),手萬(慢),腳萬(慢)
3)熟到食得啦
4)淨係對你好?唔對得其他人好,咁亞媽呢?有左個乜鬼新抱就無左個仔
我高175,三兜有二,身材健碩,需然唔講得話靚仔,但係都好多人追(有差佬啦,債主啦同埋貴利佬)
我講笑咋,唔知呢度有無人睇完會笑呢

引用:
原帖由 kaya 於 2008-10-12 01:45 AM 發表 查看引用來源
3)熟到食得啦
4)淨係對你好?唔對得其他人好,咁亞媽呢?有左個乜鬼新抱就無左個仔
我高175,三兜有二,身材健碩, ...

引用:
原帖由 kaya 於 2008-10-12 01:45 AM 發表 查看引用來源
3)熟到食得啦
我高175,三兜有二,身材健碩, ...
有....我笑左 :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 talktall 於 2008-10-12 01:46 AM 發表 查看引用來源

多謝,幾驚無人理呀

引用:
原帖由 kk0312 於 2008-10-12 01:47 AM 發表 查看引用來源

有....我笑左 :smile_43: :smile_43:
夜啦,請將笑聲收細:smile_43:

引用:
原帖由 kaya 於 2008-10-12 01:50 AM 發表 查看引用來源
多謝,幾驚無人理呀
現實與祈望麻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆