上一頁下一頁
發新話題

巧遇小偷及人肉沙包 (加左小小補充)

收藏  |  訂閱
155  8.2k

希望你打多幾件, 為民除害!!

師兄真係冇得頂!:smile_35:

好波!

Good job ! But take care .

好man 牙師兄,比着我就會急急腳走能開,唔夠條件同佢地揮。 好野

ching打得好:smile_38: :smile_38:

good job  :smile_34:

引用:
原帖由 wingho92 於 2008-10-9 03:10 AM 發表 查看引用來源
吾出奇!我相信樓主!因為多年前我都試過,我地2個男人在商業城,我比人打荷包,我朋友發現,小偷給我朋友捉住,馬上有3條友黎圍我地,我同朋友見暨然黎到呢步,覺得這個時候縮沙就死梗!局住開Band,因為我朋友是散 ...
嘩~ 師兄仲爽~ 最衰我得一條友~
後黎我同同事講返, 佢地都話如果係一尋實打到條pk散晒~ 
又插眼又打兄弟又乜乜物物, 越講越開心, 哈哈

引用:
原帖由 ah_dick0626 於 2008-10-9 12:50 PM 發表 查看引用來源
唔係話唔信你,不過俾你"中"7,8野仲下下中頭,條友企系度俾你任打唔嬲....:smile_41: :smile_45:
果陣真係好猛阿我, 連珠炮發咁多拳,佢連還手既機會都無~ :smile_30:

引用:
原帖由 SAN_YIP 於 2008-10-9 03:49 AM 發表 查看引用來源

樓主唔係成日打.
打開沙包既真係打咩都無感覺(即係平果d物體) 因為打到起晒"怎" . ..
係啊, 教我果個真係起晒怎
我呢d一個禮拜都唔知有無打一次~
仲有我唔係拳頭腫, 係手腕腫左, 
可能係有一野我由上卜落去, 果時發狂咁打自己都唔係好記得啦......

引用:
原帖由 towa 於 2008-10-9 02:40 PM 發表 查看引用來源
希望你打多幾件, 為民除害!!
打多幾件講就過癮
下下都咁遲早中招 :smile_27:
咪玩啦 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆