上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 274

收藏  |  訂閱
740  8.5k

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-10-3 04:49 PM 發表 查看引用來源

我都想, 只不過.........................................:smile_35:
不過咩ja..............衰婆

引用:
原帖由 未日 於 3/10/2008 04:58 PM 發表 查看引用來源

整咁靚出去溝仔丫
太耐無攪下塊面喇, 一攪成個鐘, 妝都重未化啊 你知我今晚去邊GA, 有鬼仔溝咩:smile_19:

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-10-3 04:50 PM 發表 查看引用來源

攪錯啊, 我 MSN 同你講O野你都唔理我, 我重以為你突然之間好忙添 你個衰婆, 知你放四日假喇, 玩得開心D LA
係咩,我頭先真係有野做:smile_35: :smile_35:
不過都好耐之前lu

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-10-3 05:00 PM 發表 查看引用來源

太耐無攪下塊面喇, 一攪成個鐘, 妝都重未化啊 你知我今晚去邊GA, 有鬼仔溝咩:smile_19:
攪左成粒鐘都未化妝:smile_35: :smile_35:
你今晚都出哂面油啦,唔駛化得咁靚啦

引用:
原帖由 未日 於 3/10/2008 04:59 PM 發表 查看引用來源

不過咩ja..............衰婆
就O係.........................我請星期一就算我真O係病我老細都一定當我突登請假囉

引用:
原帖由 未日 於 3/10/2008 05:02 PM 發表 查看引用來源

係咩,我頭先真係有野做:smile_35: :smile_35:
不過都好耐之前lu
終於都差唔多捱完今日喇:smile_46: 出面個天好黑啊, 餐餐都O係咁O既, 收工先O黎落雨:smile_19:

引用:
原帖由 未日 於 3/10/2008 05:04 PM 發表 查看引用來源

攪左成粒鐘都未化妝:smile_35: :smile_35:
你今晚都出哂面油啦,唔駛化得咁靚啦
好耐無化喇 突然想化O丫嘛 而且化左真O係精神D既

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-10-3 05:15 PM 發表 查看引用來源

就O係.........................我請星期一就算我真O係病我老細都一定當我突登請假囉
車.....你係唔係都請假架啦,怕咩wo

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-10-3 05:17 PM 發表 查看引用來源

終於都差唔多捱完今日喇:smile_46: 出面個天好黑啊, 餐餐都O係咁O既, 收工先O黎落雨:smile_19:
係丫,我等左好耐喇,由3點等到而家:smile_19: :smile_19:
仲好鬼死眼訓

放工突此一遊...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆