上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
754  4.9k

我黎探lolo同lolo's frds先:smile_40: :smile_40: hi all~

引用:
原帖由 米米愛莫加 於 2008-9-22 05:27 PM 發表 查看引用來源

支持吸煙.....
死左5洗恨.......:smile_38: :smile_38:  
靚女!!...點解LO佢地會俾人BAN晒:smile_13:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-9-22 05:36 PM 發表 查看引用來源
我黎探lolo同lolo's frds先:smile_40: :smile_40: hi all~
生果攬呢:smile_40:

引用:
原帖由 iiiivan 於 22/9/2008 05:49 PM 發表

生果攬呢:smile_40:
我得兩梳蕉咋:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-9-22 05:54 PM 發表 查看引用來源

熱帶氣旋警告機會率發 出時間 備註 號戒備信號 100% 9月23 (0001 – 0800)
三號強風信號 100% 9月23 黃昏至晚  
八號暴風或烈風信號 60% 9月24 (0001 – 0600)
九號暴風或烈風信號增強信號 40% 9月24 中午前:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 wai(927) 於 22/9/2008 05:55 PM 發表

熱帶氣旋警告機會率發 出時間 備註 號戒備信號 100% 9月23 (0001 – 0800)
三號強風信號 100% 9月23 黃昏至晚  
八號暴風或烈風信號 60% 9月24 (0001 – 0600)
九號暴風或烈風信號增強信號 40% 9月24 中午前: ...
係咪架:smile_45:係咪真係架:smile_45:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-9-22 05:54 PM 發表 查看引用來源

咁勁!!...LO無用蕉好耐

引用:
原帖由 iiiivan 於 22/9/2008 05:58 PM 發表

咁勁!!...LO無用蕉好耐
我唔知lolo 冇講我知:smile_13:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-9-22 05:56 PM 發表 查看引用來源

係咪架:smile_45:係咪真係架:smile_45:
呢兩日天氣都勁悶熱....你話呢:smile_45:

引用:
原帖由 iiiivan 於 22/9/2008 06:00 PM 發表

呢兩日天氣都勁悶熱....你話呢:smile_45:
我唔想係公司ot呀:'):')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆