上一頁下一頁
發新話題

只招條件好, 素質高的女友,18-33歲又接受我35就得<有第個新post>

收藏  |  訂閱
368  10.0k

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-10-18 08:15 PM 發表 查看引用來源

話時話真係無乜... @@
無點我戍日入黎呀:smile_38: 快d出去揾

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-10-19 12:44 PM 發表 查看引用來源
無點我戍日入黎呀:smile_38: 快d出去揾
你又成日入來:smile_14:

引用:
原帖由 chan_B 於 2008-10-19 12:20 PM 發表 查看引用來源

我黎......:smile_38: :smile_38: :smile_30:
妳都從未 add 過我msn.............

HI

引用:
原帖由 calbee16 於 2008-10-20 05:51 AM 發表 查看引用來源
HI
早晨.. calbee16.. 妳..16歲??

引用:
原帖由 吳華德 於 20/10/2008 07:20 AM 發表

早晨.. calbee16.. 妳..16歲??
咦~岩岩係人地個post見到你:smile_14:
樓主~早晨&加油呀!!!

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-20 07:53 AM 發表 查看引用來源

咦~岩岩係人地個post見到你:smile_14:
樓主~早晨&加油呀!!!
:smile_44: 我係唔係唔應該講出來啊... 我在自己post都唔肯講啦... 等果樓主睇完我馬上去收返先...

咁妳又岩嗎.. 唔見妳pm我嘅..

有無人俾d意見我啊.. 點解咁耐都搵不到女友架!!! :smile_38:

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-10-23 00:51 發表 查看引用來源
有無人俾d意見我啊.. 點解咁耐都搵不到女友架!!! :smile_38:
耐心一點.....有時最好的往往都係最後先出現的...................

引用:
原帖由 冥王星2007 於 2008-10-23 02:08 AM 發表 查看引用來源

耐心一點.....有時最好的往往都係最後先出現的...................
岩就岩.. 但.. 會唔會16年後才出現架... 我怕好似小龍女咁.. 出唔出現都未知之數..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆