上一頁下一頁
發新話題

大陸狼狗仔解讀....加左料!

收藏  |  訂閱
171  11.6k

大陸男人為左錢忍耐性非常强,非你我能明白!

THANK FOR INFO

仲有一種情況係囡囡自願出來做,目的係用錢留住個男人
只要個狼狗願意留在身邊,囡囡就無怨無悔奉上所有金錢和青春

引用:
原帖由 天月影 於 2008-9-19 09:47 PM 發表 查看引用來源
仲有一種情況係囡囡自願出來做,目的係用錢留住個男人
只要個狼狗願意留在身邊,囡囡就無怨無悔奉上所有金錢和青春
呢種情況都有,作物弄人!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-9-19 21:51 發表 查看引用來源
呢種情況都有,作物弄人!
不單有仲幾多吓,你講果d料係有不過係早十幾年前較常見
而家d囡反而比較自由d,可選做與不做

引用:
原帖由 天月影 於 2008-9-19 09:57 PM 發表

现今中国,自愿当鸡多过唔自愿!:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 天月影 於 2008-9-19 09:57 PM 發表 查看引用來源

NO,而家仲有呢種情況,橋唔怕舊,最緊要受,系CP同埋向西D女講!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-9-19 10:00 PM 發表
NO,而家仲有呢種情況,橋唔怕舊,最緊要受,系CP同埋向西D女講!
依靠技女为无,有无为法先?:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-9-19 22:00 發表 查看引用來源
唔好信d囡囡講野,十個囡囡十個都有個標準答案,真正背后因由佢唔會對你講
話晒你只係佢云云人客的其中一個過客,你隨口問囡囡通常隨口答

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-19 22:00 發表 查看引用來源

现今中国,自愿当鸡多过唔自愿!:smile_34: :smile_34: :smile_34:
http://qqface.knowsky.com/Uplo ...
其實養狼狗喺大陸係一種風俗,根本唔係囡囡獨有,好多女雞頭,職業女性一樣有養,只不過一般嫖客比較少接觸而唔察覺而矣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆