上一頁下一頁
發新話題

第1次沙咀...點要會咁...?

收藏  |  訂閱
152  9.5k

引用:
原帖由 vitamin-m 於 2008-9-16 08:44 AM 發表 查看引用來源
你只系個小朋友,無經驗,加油
Good Idea KY

:smile_39::smile_39:岩岩先18歲就沉船:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 20041095 於 2008-9-14 12:25 PM 發表 查看引用來源
= =  咁我知道自己真係新手  但仲未回答我咩係沉船= =""""
沉船...er..等我呢個新手都解釋下la...

沉船係指你好快同條女快快樂樂過埋下半生呀...你會好sweet sweet...
佢就會上岸嫁埋俾你...生番幾個...條船沉佐唔使俾其他人再用...
淨係俾你用...and then你又好enjoy...就叫沉船lor..明白ma!??

各位ching我呢個新手有咩講錯麻煩提點..

ching....去馬la...繼續沉la!!!!!!!!

引用:
原帖由 2005WONGTAISIN 於 2008-9-14 12:14 PM 發表 查看引用來源
有冇攪錯十八歲唔曉硬,正常十八歲成晚都唔會軟潻
叫樓主食下偉仔lor....學d 伯伯...

掛住咪搵返佢囉,
有冇拿佢電話呀?

引用:
原帖由 20041095 於 2008-9-14 12:36 PM 發表 查看引用來源

多謝你...  不過我諗我唔會再去了...真係好辛苦....
有咩咁辛苦?
你都算利害囉
係應該話, 依家d港男真利害...剛滿18歲就上去叫g.....
希望你不是仲讀緊書囉....

掛住咪搵人囉, 次次比錢埋單就ok架啦。

引用:
原帖由 20041095 於 2008-9-14 12:41 PM 發表 查看引用來源

我都係同朋友去 如果無朋友陪我都唔敢去...不過我依家真係寧願無去過......
有冇搞錯呀....完全想像唔到咩事喎.....
你有咩咁辛苦呀?

推返上去, 樓主出返黎傾下計啦。:smile_38:

引用:
原帖由 2005WONGTAISIN 於 2008-9-14 12:14 PM 發表 查看引用來源
有冇攪錯十八歲唔曉硬,正常十八歲成晚都唔會軟潻
18歲晚晚HJ我問你点硬

同佢結婚囉!C Ching

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆