上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.2k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-7 01:10 PM 發表 查看引用來源

姐姐就明白啦! 因為姐姐除了美腿, 還有一口咬落去勁多汁的小木瓜:smile_47:
= =莫非 街上面d木瓜......-0- 比d女仔黎做假狗 haha

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-7 01:10 PM 發表 查看引用來源

姐姐就明白啦! 因為姐姐除了美腿, 還有一口咬落去勁多汁的小木瓜:smile_47:
你都有兩個好軟既木瓜, 同埋兩粒好好啜既車厘子

引用:

你....你.....引死男人了:smile_47:

Fion, 今日唔洗出街街咩?

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-9-7 01:06 PM 發表 查看引用來源

好好既比喻...
:smile_30: :smile_30:
哈, 你都有哩個問題, 感同身受?:smile_30:

引用:

係到勁引人小木瓜:smile_47:

good:smile_45:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-7 12:48 PM 發表 查看引用來源

你咪試下袋兩個小木瓜(要多汁的) 嚮心口行下,你就知彈下彈下有幾辛苦啦!
其實大胸既女人真係好辛苦
除左彈下彈下比人望
D人又會借D意抽水, 特登撞埋黎
bra難買又貴又少款式,得3/4或full cup,冇1/2,款靚又冇自己size
著衫又要襯睇下點先好
如果你有個女朋友係大胸既你就知
關心下佢,唔好只係諗住自己玩得有幾舒服有幾爽
呢D係我一個著wacoal 65G既女仔話我知既,佢個身係好瘦的

引用:
原帖由 angelo2046 於 2008-9-7 02:02 PM 發表 查看引用來源

其實大胸既女人真係好辛苦
除左彈下彈下比人望
D人又會借D意抽水, 特登撞埋黎
bra難買又貴又少款式,得3/4或full cup,冇1/2,款靚又冇自己size
著衫又要襯睇下點先好
如果你有個女朋友係大胸既你就知
關心下佢 ...
其實我都知道大波的女仔係好辛苦下
哈, 我都好想關心下佢地:smile_30:

引用:

咁fion掂唔掂先.........:smile_47::smile_47:
小木瓜勁多汁唔洗去飲木瓜汁.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆