上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.8k

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-14 02:34 PM 發表

好,A無乜嘢update,就講下我條女,叫佢Y啦!十九歲,重讀緊IVE,𡃁妹仔一名。佢生得幾靚,近排重整咗頭金髮,成個「𡃁界女神Jxxxxx Mxx」甘,大多幾年肯定索到不得了。

對呢啲十零歲 ...
thanks for sharing.

快d返佢,haha

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-14 02:34 PM 發表

好,A無乜嘢update,就講下我條女,叫佢Y啦!十九歲,重讀緊IVE,醩妹仔一名。佢生得幾靚,近排重整咗頭金髮,成個「醩界女神Jxxxxx Mxx」甘,大多幾年肯定索到不得了。

對呢啲十零歲 ...
祝 馬到功成!
砌到A翻艇~
之後出報告:smile_04:

等你REPORT呀CHING:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-13 02:02 AM 發表

泰國就去唔成嘞!A話去幾日好難同佢老公交待。當我以為無望之際,佢話一日半日去澳門都ok,我即刻上網book酒店船飛,星期四晚等佢放學後出發,星期五下午返。哈哈,嗰晚有排玩呀,砌天光!

好彩今 ...
澳門偷情記(一)

尋日五點幾落船,依依不捨送走A,個人虛脫甘劑,返到屋企即昏迷,瞓到今日中午先起身。

嗰日四點前去到A教書間學校門口,等咗陣就見佢出嚟,佢急急腳上咗我車。嗰日佢將啲頭髮札起咗,上身粉紅色無袖T,bra殼都現埋。下身低腰貼身牛仔褲,郁嗰陣重見到小小肚腩仔。呢個look睇到我硬曬,有理無理攬住佢錫啖先,之後直朝碼頭出發。

响車度我見A無乜嘢講,就問佢乜事。佢話有啲驚,重想縮沙添!氹咗佢幾耐先半推半就拖佢上船。响船度佢情緒平復返唔少,可能已經米已成炊掛!隻船無乜人,我哋就坐埋一邊揸揸摷摷,眨下眼就落船嘞。

之後我哋去咗威尼斯人拍下拖談下心,跟住响嗰度食埋自助餐,再入賭場奉獻咗少少錢,大約十點零,就帶佢返酒店上正場。

入到房,佢人都未企定,就俾我推咗落床。我極速除曬自己啲衫褲,載套,佢只係識用啲慌失失嘅眼神望住我。見佢無乜反應,就幫佢除咗條牛仔褲,底褲就掛住响佢左邊小腿上。我乜嘢前戲都無做,就狠狠將條周隊入佢個蜜壺裡面,佢「吖」一聲叫咗出嚟。我禁住佢瘋狂抽插,唔駛五分鐘,濃濃嘅精就射燃曬入佢個gap度…應該係個dom度。

good boy !

good report

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-16 17:43 發表

澳門偷情記(一)

.... 我乜嘢前戲都無做,就狠狠將條周隊入佢個蜜壺裡面,佢「吖」一聲叫咗出嚟。我禁住佢瘋狂抽插,唔駛五分鐘,濃濃嘅精就射燃曬入佢個gap度…應該係個dom度。
好趕時間咩 ??? :smile_30::smile_30:

你就好啦.青春無敵既19歲,食到...淫蕩大食既人妻又食到,真羨慕死我囉

楼主好嘢。不过唔知点解咁多明光社嘅大佬上嚟引版指手劃脚。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆