上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-10 10:50 AM 發表

押金間間都要,你唔打爛野,唔飲佢D野,咪聽朝囉翻!
押金要幾銀呀?

回覆 1# 的帖子

都好能貴WOR~~ !成$400,
總金額 = $400 X 12 = $4800
酒太約 $350 一打 X 7 = $2450,當 $2800 齊頭LA~~
飯$$$ = $1000夠未??

仲有咩包?無商業化?能信呀?

引用:
原帖由 raymondccm 於 2008-6-10 03:15 PM 發表
酒太約 $350 一打 X 7 = $2450,當 $2800 齊頭LA~~

包你一晚客房呀,老友!!!

我8個人都飲7打:smile_42:
只怕你7打酒唔夠飲囉

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-10 03:35 PM 發表

只怕你7打酒唔夠飲囉
男爵兄,照我所知,而家報左名的人,都好多唔飲得,什至乎有位人兄話唔飲酒,你平時搞個d我都去過,大富豪飲到死,每人300蚊,我呢d系至在有間k房,同d女溝通下,飲少少酒,好feel D,然後搞野,同你個D系唔同性質,如果我講錯,萬望見諒!:smile_38:

引用:
原帖由 raymondccm 於 2008-6-10 03:15 PM 發表

K場仲有加一,DJ 唔駛錢呀,新裝修客房一間!

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-10 03:35 PM 發表

只怕你7打酒唔夠飲囉
咁又係 全程350  ....得7打酒...剩係d仔飲都驚唔夠

玩到一半hi  hi地我驚copy佬要自己貼:smile_42:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-10 03:48 PM 發表

男爵兄,照我所知,而家報左名的人,都好多唔飲得,什至乎有位人兄話唔飲酒,你平時搞個d我都去過,大富豪飲到死,每人300蚊,我呢d系至在有間k房,同d女溝通下,飲少少酒,好feel D,然後搞野,同你個D系唔同性 ...
有乜所謂,大家吹下水,
我係收250包單程車費,唔係收300
不過我D Party 次次D人玩得高興都好飲得囉!!
所以怕你酒水唔夠!!
請忽介意

cp 團一定support

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-10 04:00 PM 發表

有乜所謂,大家吹下水,
我係收250包單程車費,唔係收300
不過我D Party 次次D人玩得高興都好飲得囉!!
所以怕你酒水唔夠!!
請忽介意
照我所知,打左電話問佢地,至左包女平,我想要買定可樂招呼!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆