上一頁下一頁
發新話題

神州大陸租樓討論站#羅湖/福田/南山/鹽田/寶安 (不含中介 14/5更新)

收藏  |  訂閱
201  15.5k

等我又推推先:smile_38:

啱啱租係國際名園....2600 房一廳4x平訪.....包家私....金光華後面.....但上網啱啱先睇到d保安好唔得....有d後悔..可能半年轉去置地到住俾多200有私人會所free 的但就細dd..
羅湖住真係好q貴唉.....
有冇好仲介紹係金光華附近的...

其實布吉,上下沙,沙灣,水圍呢幾個地方
邊個交通方便d呢?
屋租又如何呢?:smile_27:
唉…呢排發覺自己做左問題少年,好多野都想問。:smile_45:

引用:
原帖由 ming00101 於 2008-6-13 07:38 PM 發表
其實布吉,上下沙,沙灣,水圍呢幾個地方
邊個交通方便d呢?
屋租又如何呢?:smile_27:
唉…呢排發覺自己做左問題少年,好多野都想問。:smile_45:
方便就梗係水圍, 跟住上下沙

引用:
原帖由 ming00101 於 2008-6-10 07:00 PM 發表
0岩0岩向d大陸地產網見到,
好時光租千三,32平方,連家電
http://www.zf160.com/Rent/RentInfo253705.html
旭飛華達園二期,租千一,連家電,唔駛按金,向翠竹(翠竹向邊架其實?)
http://www.zf160.com/Rent/Re ...
好時光我之前問過1400
東門天地 (好似叫東門天下) 之前問過 1200, 不過間房超細

引用:
原帖由 blow_water 於 2008-6-14 01:14 AM 發表

好時光我之前問過1400
東門天地 (好似叫東門天下) 之前問過 1200, 不過間房超細
你都打算上去住?:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-6-14 01:20 AM 發表

你都打算上去住?:smile_41: :smile_41:  
我已經住緊啦, 呵呵

引用:
原帖由 blow_water 於 2008-6-14 01:26 AM 發表

我已經住緊啦, 呵呵
唔係同Q妹呀?:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-6-14 01:28 AM 發表

唔係同Q妹呀?:smile_04: :smile_04: :smile_04:
一個人住呀

引用:
原帖由 blow_water 於 2008-6-14 01:29 AM 發表

一個人住呀
一個人住方便好多,唔駛下下租酒店。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆