上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
410  61.8k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 09:03 發表 查看引用來源

呢個trip咁多人去,擺到明就係掩飾,其實就係淫亂旅行團,借工作同事聯誼為名,性愛派對為實。
肯定唔係因為我知,係公幹加旅行,係佢倆個偷食啫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:08 發表 查看引用來源

肯定唔係因為我知,係公幹加旅行,係佢倆個偷食啫
就係乘呢個好好嘅機會出去偷食,公幹就公龫,旅行就旅行,可以撈埋一齊嘅咩,咁都得,證明呢班人就係sa sa滾,靠唔住。
你公婆襯呢個機會話外遊,令你禁止唔到佢去。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 09:07 發表 查看引用來源
呢張就肯定唔係女人影!不過亞嫂真係好正!
佢keep得好好,唔似41人人都話佢30,之前都好多男人追,撩屌佢有同我講包括呢件狗公不過佢唔so,佢係性感既床上都淫,但係平時冇對男人發姣,所以真係唔知點解

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 08:57 發表 查看引用來源
佢平時都鍾意影d性感相,包括同我去旅行或者係香港爆房,我相信某部份佢都有send俾個人夫

以下呢張相唔係我影(佢唔知我有)地點不詳,你地覺得係自拍,男人定女人影?係乜情況影? ...
真係有波有羅,呢個姿勢好正,會唔會係專登搵攝影師影寫真之類,目的係留影,當然偷食已成事實,不過同影相冇直接關係

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 09:13 發表 查看引用來源

就係乘呢個好好嘅機會出去偷食,公幹就公龫,旅行就旅行,可以撈埋一齊嘅咩,咁都得,證明呢班人就係sa sa滾,靠唔住。
你公婆襯呢個機會話外遊,令你禁止唔到佢去。 ...
佢老闆真係叫班人去做公事,請埋佢地去玩,班人好正經(因為我知)唔係sa sa滾,只係佢地借機偷食

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:13 發表 查看引用來源

佢keep得好好,唔似41人人都話佢30,之前都好多男人追,撩屌佢有同我講包括呢件狗公不過佢唔so,佢係性感既床上都淫,但係平時冇對男人發姣,所以真係唔知點解 ...
平時冇對男人發姣,呢啲就係明顯扮出黎,自己淫,扮到好正經,因唔想俾人知。自己唔淫,扮到好淫,怕俾人話保守。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:13 發表 查看引用來源

佢keep得好好,唔似41人人都話佢30,之前都好多男人追,撩屌佢有同我講包括呢件狗公不過佢唔so,佢係性感既床上都淫,但係平時冇對男人發姣,所以真係唔知點解 ...
女人試過一次之後通常都返唔到轉頭,你一係接受一係放棄。

引用:

咁果個狗公都好嘢,咁都比佢溝到!

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-25 09:14 發表 查看引用來源
真係有波有羅,呢個姿勢好正,會唔會係專登搵攝影師影寫真之類,目的係留影,當然偷食已成事實,不過同影相冇直接關係
肯定唔係專登搵攝影師影,因為仲有d其他,咁你話邊個影?地點係香港,我估到係佢公司附近一間時鐘酒店

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:16 發表 查看引用來源

佢老闆真係叫班人去做公事,請埋佢地去玩,班人好正經(因為我知)唔係sa sa滾,只係佢地借機偷食
咁好機會,唔偷就笨,俾我夜晚兩個走咗去book第二間房,成晚扑到天光。然後咬住油炸鬼返酒店扮食完早餐。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆